2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم خیلی اذیتم میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15624 بازدید | 164 پست
ارامشتو حفظ کن میدونم سخته ولی نادیدش بگیر،من حس میکنم خودتم لجبازی میکنی باهاش

حرررصم میده.هی میگه خانوادت سردن یخن.نمیان خونمون.خب من چیکار کنم خانوادم آدم نیستن.تو این ۱۰ سال ینی عادت نکرده.روانیم میکنه با حرفاش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل آدم رفتار نمیکنه ک تامینش کنم.ن محبت میکنه.ن حمتم میره نه مسواک میزنه.حیف دخترم دوسش داره وگرنه ...

ولش کن حرص نخور 

زیاد نمون خونه 

هروز یا هفته ایی دوبار برو خونه مادرت

کمتر ببینیش بهتره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
2805
حرررصم میده.هی میگه خانوادت سردن یخن.نمیان خونمون.خب من چیکار کنم خانوادم آدم نیستن.تو این ۱۰ سال ین ...

ببین تشنج ایجاد نکن،بگو هر کی دلش بخواد میاد نخوادم من به زور نمیتونم،حرفش بد نبود که لزومی نداره کاری کنی یا حرفی بزنی عصبی بشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

والا شوهر من قبل بارداری اینقدر خوب بود، توی بارداری اینقدر مهربون بود. بچه که اومد انگار من وجود ند ...

کاش با منم تو بارداری خوب بود حدهداقل بارداریه خوبی پشت سر بذارم.الان نگران جنینمم همش

ررفتن تاثیری نداره.. یبار دخترتو بزار خونه مامانت بعد برو خونتون یک دعوای حسابی راه بنداز بعدم خودتو ...

کدوم مامان.کدوم خانواده.مامانم دره خونشو به روی دختراش باز نمیکنه  کجا برم

کدوم مامان.کدوم خانواده.مامانم دره خونشو به روی دختراش باز نمیکنه کجا برم

خالت..رفیقت..هر کسی که میتونه کمکت کنه..

اخه خوشگلم وقتی میبنی واسه بچه اولت هم شوهرت اینکارو کرده چرا باز به حرفش کردی..حال اشکال نداره فقط اگه جلوش کم بیاری تا اخر عمر همینجوریه

اولا یک دعوای اساسی بهتر از نه ماه پشت سر هم دعوایه..بعدشم میره دکتر خود دکتر بر اساس سلامتیش بهش چی ...

بخدا نای حرف زدن ندارم چ برسه ب دعوای حسابی.امروز رفتم تو سرما تو کوچه نشستم از دستش ک صداشو نشنوم.الان پهلوهامم درد میکنه

خانم باردار عزیزم آروم بگیر همه دارن آتیشتو تند میکنن کهببین الان روحیه ات حساسه هورمونات ریخته بهم ...

بهش میگم قبل خواب سیگار نکش گوش نمیده.قهوه نخور گوش نمیده.از سره کار میاد یه حمون نمیره.میذاره صبح ک میخواد بره سره کار میره حموم.در نتیجه دهنش و نفسش و بدنش بوی سگ مرده میده و سردم کرده

2810