2777
2789
عنوان

خونریزی پریود یا بارداری

53 بازدید | 8 پست

خانوما سلام خوبین بچه ها من این ماه پشت هم اقدام بودم یک هفته هم از موعدم رد شد بی بی چک منفی بود بعد ببخشیدا نزدیمی داشتم فردا صبحش بلند شدم احساس مردم چیزی داره ازم میاد بیرون  دیدم خونه اما اصلا درد پریودی نداشتم برعکس همیشه وبعد کمی خون قهوه ای اومد و بعد همینطور خونریزی داشتم  نه به سبکی لانه گزینی بود نه به سنگینی پریود روز پنجمم تموم شد من همیشه هفت یا هشت روزم… اهان اینو نگفتم توی پریود درد سینه هم زیاد داشتم در صورتی که همیشه قبل پریود درد سینم تموم میشد الان که پنج روز هستم و خونریزی تموم شده نوک سینه هام داغه و حساسه حالا من موندم این نوعی از پریود بوده یا بارداریه ممنون میشم کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون راستی ببخشید توضیحاتم زیاد شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز پنجمه صبح رو نوار بهداشتی یه کوچولو قهوه ای بود عوض کردم دیگه خبری نیست تمیزه

بی بی چک هم منفی بوده دیگه .... پس باردار نیستید صددرصد

میخواید باردار شید باید یه کم بی خیالش شید، بهش فکر نکنید