2777
2789

استرس دارم ولی نمیدونم از الان کدوم کارو میتونم انجام بدم که کارام جلو بیفته.مهمونی برا شامه ولی خونه خودمون فقط میان میوه و شیرینی میخورن و شامو میخوایم ببریمشون بیرون.چون سالادای بیرون کثیفه فقط سالادو خودم درست میکنم و شاید دسر پاناکوتا هم درست کردم

کارام زیر مینویسم بگین کدومو کی انجام بدم که روز چهارشنبه فشار روم نباشه چون چهارشنبه از دوازده تا پنج عصر سرکارم و اینا هم ساعتای هشت میان دیگه به کاری نمیرسم

پخت کیک

خرید لباس

بخارشوی سرامیکای کف خونه

تی کشیدن راهرو

جمع کردن وسایل بابای راه پله

درست کردن سالاد و شاید دسر

اصلاح صورتم

تمیز کردن دسشویی و سینک

جاروی خونه

تمیز کردن میزا و گردگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پخت کیکخرید لباسبخارشوی سرامیکای کف خونهتی کشیدن راهروجمع کردن وسایل بابای راه پلهدرست کردن سالاد و ...

جمع کردن وسایلای بالای راه پله.یکم وسایل بالای راه پله مونده باید تو کابینتا جا بدم

وا خب دیگه شام میخواید برید بیرون چه استرسی!!!؟

برای میوه و شیرینی استرس داری؟!!!

یا سالاد درست کردن؟!!!

خیلی چیپه با خودت سالاد و دسر ببری رستوران!!

همه چیو اونجا سفارش بدید،یعنی چی سالادا کثیفه!

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

چقد سخت میگیرین ب خودتون شامو میبری بیرون نظافتم یروز قبل انجام میدی دیگه غذای یجایی تمیزه لابد سالادشم تمیزه اگه سالاد کثیفه غذام کثیفه دیگه کیکم واجب نیست خودتون درست کنین واسه ۲۰نفر ی جعبه شیرینی بگیری کافیه برنامه ریزی نمیخاد که

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بار اوله این همه مهمون دارم خیلی میترسم همین الان فکر میکنم کارام عقب مونده

روز قبل کارای شخصی وخونرو بکن شب قبل هم میوه وسایل سالاد بشور.روز مهمونی هم‌فقط یه گردگیری مختصر وسالاد درست کردن ومیوه شیرینی گذاشتن توظرف

خودم هیچوقت سالاد رستوران نمیخورم.بده ببریم جدی؟

آره خیلی ضایست بنظرم

شما اگه خیلی وسواسی نخور،برای بقیه سفارش بده همونجا.

به جای سالاد میتونی زیتون،ترشی،ماست موسیر هم سفارش بدی

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷