2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه در حد جنون

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 58 پست

من خیلی سعی میکنم نزنم و خودمو کنترل کنم.ولی همسرم لصلا تو نگهداری سه تا بچم ب من کمک نمیکنه نه تو درساشون نه باهاشون بازی میکنه نه وقتی براشون میذاره.از وقتی میاد فحششون میده تحقیرشون میکنه تا وقتی میخوابند.من میخوام نزنم اما بچه هام خیلی بی ادب و پرخاشگر شدن اصلا حرفمو گوش نمیدن با هم همش کتک کاری میکنن خواهر و برادر مثل دوتا دشمنن اون کوچیکه ۳ سالشه اونم داره مثل این دوتا میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی سعی میکنم نزنم و خودمو کنترل کنم.ولی همسرم لصلا تو نگهداری سه تا بچم ب من کمک نمیکنه نه تو د ...

حالا که کمکت نمیکنه هیچ کمکی ازش نخواه کارات رو جوری برنامه ریزی کن که اصلا وقت کم نیاری تا زمانی که از سر کار میاد خونه دیگه با بچه ها در گیر نشه

خیلی به روی من و همسرم برمیگردن اتاقشونو به هم میریزن اصلا کار تو خونه نمیکنن با هم همش دعوا و کتک کاری میکنن تا به پسرم من یا باباش یا خواهرش حرفی بزنیم حمله میکنه میزنتمون.بخدا من خودمم از این وضعیت خستم خودم هزار مشکل و مریضی پیدا کردم از اعصاب خراب.ولی خودتون بذارید بجای من ک همسرم اونجوری باهام رفتار میکنه و من از صبح تا شب با سه تا بچه سر و کله میزنم  دست تنها و بدون ذره ای محبت دیدن.

راستی منم 72ای هستم  من 6صبح بیدار میشم اگه کیفشون اماده کردن چیزی جا گذاشتن براشون میزارم ظرف غذاشون اماده میکنم لباسشون اتو میزنم بعد بیدارشون میکنم سعی کن زمان بندی داشته باشی مثلا همیشه سر ساعت خاصی بیدارشون کن دیگه ما مادریم سخت ترین وبا ارزش ترین کار دنیا باید تحمل کنیم بچه هدیه خداست نزار شوهرت کتکشون بزنه اگه زد برو سپر شون بشو باهاشون رفیق بشو

حالا که کمکت نمیکنه هیچ کمکی ازش نخواه کارات رو جوری برنامه ریزی کن که اصلا وقت کم نیاری تا زمانی که ...

اگر بچه ها هم کاریش نداشته باشن هر طوری شده یک بهانه میاره و شروع میکنه سوهان کشیدن به روح بچه هام مخصوصا دخترمو همش سرکوفت میده همش با زبونش کاری میکنه بچه گریه میکنه و من تا حرف بزنم دعوا میشه و کتکم میزنه.من هیچ کاری لزش نمیخوام انجام بده ولی کاش فقط یکم محبت داشت.تا منم آروم تر میشدم. دلم به حال پسرم میسوزه خیلی بد کتکش میزنم امروز نزدیک بود دستش بشکنه.اولین بارم اون سه ساله کتک زدم.دلم میخواد بمیرم.فقط خدا میدونه ک من خیلی دوستشون دارم و این کتک زدنا اصلا دست خودم نیست.😔

راستی منم 72ای هستم من 6صبح بیدار میشم اگه کیفشون اماده کردن چیزی جا گذاشتن براشون میزارم ظرف غذاشو ...

باید این چند سالو چطور جبران کنم؟ اینکه پرخاشگر شدن و عصبی و منزوی؟ناخن میجون با همدیگه کتک کاری میکنن. چطور باید اینارو جبران کنم؟ منم میخوام هم حال خودم خوب شه هم شوهرم هم بچه هام. کاش کسی بود کمکم میکرد اصولی.یادم میداد اول زخمها و کمبودهای همسرم و خودمو درمان کنم و بعد بچه هامو.تا اونا هم یکی عین ما نشن تو آینده

اگر بچه ها هم کاریش نداشته باشن هر طوری شده یک بهانه میاره و شروع میکنه سوهان کشیدن به روح بچه هام م ...

اره رسیدگی به سه تا بچه سخته هیچ کس به اندازه من نمیفهمه که خودم سه تا دارم من هر وقت از دیتشون عصبانی میشم با خودم میگم الان که مشقش ننوشته الان که داد میزنه کثیف کاری کرده اگه نداشته باشمش چی؟اگه خدایی نکرده چیزیش بشه چی؟خودمو این جوری اروم میکنم باهاشون صحبت کن سعی کن رفتارای مثبتشون رو یاداور بشی بعد ازشون چیزای مثبت بخوای

کتک زدن بچه عاقبتش یکی مثل من . صد نوع بیماری روحی گرفتم امسال ۳ مرتبه خودکشی داشتم

من خودمم کتک خوردم تو بچگی ولی متاسفانه این الگو تربیتی درون اونایی که کتک خوردن تو بچگی شکل میگیره و با بچه های خودشونم همین رفتارو ناخداگاه میکنن.

@فاقد_نام_مستعار خدا به دل همتون ارامش برگردونه

اسم کاربریتو واقعا خیلی میفهمم تو این شرایط و موقعیت.. گاهی میگم خوبه که شب و خواب هست

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اره متوجه ام .پناه گاه خوبیه برا تجدید نیرو

دقیقا دقیقا

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اره متوجه ام .پناه گاه خوبیه برا تجدید نیرو

یه امیدیه برای تموم کردن روز

2810