2777
2789
عنوان

دانشگاهه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 39 پست
اینم بگم دانشگاه آزاد میخوام برم رشته ی آموزش ابتدائی

آبجیه من میبرد ۶ماهش بود ..استاد تحسینش کرده بود.پسرا میگفتن اینو نگا با نوزاد اومده.ولی راضی بود.معدلشم خوب.از من ک مجرد بودم بهتر بود

پس چیکار کنم

تو الان یه حق طبیعی داری ک یه مادری و حق داری تحصیل کنی

جای تحسین داره ازت ک انقدر با شعوری ک باز هم با بچه فکر درسی واقعا باریکلا بهت

انشالله موفق باشی❤️❤️

کسی هست برات‌نگهداری کنه ازش؟؟؟

یا چرا دانشگاه‌پیام‌نور‌نرفتی ک‌غیر حضوریه؟

هزینه‌مهد هم اک بتونی خیلی خوبه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم کسی رو با خودم ببرم تو حیاط دانشگاه نگهش داره برم شیر بدم؟

خب شیرتو بدوش بده تو‌خونه نگهدارن نوزاد که نیست یسره بخوابه بچه ۶ ماهه دیگه اوج کنجکاویشه  در ضمن خودش اذیت میشه جاش باید عوض شه موقع خواب  از این ب بعدم هوا سرده ممکنه خدای نکرده مریض بشه  خودتم اذیت میشی گفتنش راحته 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
بچه شما ممکنه تو روند کلاس تداخل ایجاد کنه بالاخره ممکنه یه بار بیدارشه گریه کنه

میبرمش بیرون‌سریع اگه گریه کنه

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
آبجیه من میبرد ۶ماهش بود ..استاد تحسینش کرده بود.پسرا میگفتن اینو نگا با نوزاد اومده.ولی راضی بود.مع ...

بچش آروم بود اذیت نشد سر کلاسا؟

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
تو الان یه حق طبیعی داری ک یه مادری و حق داری تحصیل کنیجای تحسین داره ازت ک انقدر با شعوری ک باز هم ...

مممنونم عزیزم واسه‌پیام‌نور باید کنکور بدم خوب آزاد بدون کنکور

نه عزیزم نمیشه ، اگه مادر داری بزار پیشش، یا پیام نور درس بخون که کلاساش اجباری نیست

شیرخودمو میخوره بعد اصلا دلشو ندارم جایی بزارمش استرس میگیرم براش

آره..میگف اذیت میکرد میرفتم بیرون از کلاس ..ولی کلا بچش خیلی آروم بود..

منم همینو میگم اذید کرد ببرم بیرون

واااا چه ربطی داره؟؟درس بخون مادر جان کی میگه درس نخون؟ولی دانشگاه جای شماست نه نوزاد شش ماهه

چی چه ربطی داره شما گفتی بچه بازیه این‌کار منم جوابتو دادم بچه بازی نیس اتفاقا یه کار خیلی‌سخت نوزاد شش ماهه ام وقتی دانشگاه اجازه میده‌ ینی میشه برد

مممنونم عزیزم واسه‌پیام‌نور باید کنکور بدم خوب آزاد بدون کنکور

نه پیام نور بدون کنکوره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2810