2777
2789
عنوان

فقط پنجاهو هشت تومنه

508 بازدید | 31 پست

میتونی دوره زبان انگلیسی بخری 😎 و از کسب و کار من حمایت کنی 

🔹کتابچه طبقه بندی شده  

🔹16 فایل فلش کارت 

🔹فیلم

🔹فایل صوتی

🔹پشتیبانی هم داره 

این فایل برای کودکانه و چه کلاس میرند چه نه این فایل کمک آموزشی رو میتونی تهیه کنی👌 

اگر سنت بیشتر هم هست بازم میتونی استفاده کنی😍 

🌸با توجه به سن تکنیک مردم 

💪پس با 58 تومن حسابی پیشرفت کن :) 

من به زبان ساده برای پیشرفتت در خدمتم 

سوالی داشتی بپرس 

تو ایتا هم هستم 

🎁نمونه فلش کارت خواستی بهت هدیه میدم،  تو ایتا بهم پیام بده:elmesadeh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامینی برا اموزش مقدماتی هست؟

از مقدماتی شروع میشه و کتابچه دارای 46 سر فصل هست و با توجه به تکنیک ها تقریبا تا متوسطه رو پوشش میده  

مثلا آگه برای کودک میخواید ترم کودکان و هرچی که نیاز دارند برای یادگیری کامل آورده شده 

اگه هم برای خودتون میخواید باز  هم با پشتیبانی و ارائه راه حل تا چند ترم زبان رو میگذرونید راحت 

از مقدماتی شروع میشه و کتابچه دارای 46 سر فصل هست و با توجه به تکنیک ها تقریبا تا متوسطه رو پوشش مید ...

من برا خودم‌میخام🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

مکالمات عادی و روزه مره و ایناس ینی؟؟

بعد به چه صورت بهمون‌میدیدش؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

تا چه حد باعث تقویت‌میشه؟

ببخشید جواب سلامتون یادم رفت 

سلام 

این فایل ها کمک آموزشی هستند و تا حد زیادی با توجه به عملکرد خودتون باعث پیشرفت میشه 

من برای پسر خودم هم انجام دادم و تا حد قابل قبولی رسیده و با توریست ها ارتباط برقرار میتونه بکنه و با بچه هاشون دوست میشه راحت با اینکه 5 سالشه 

ببخشید جواب سلامتون یادم رفت سلام این فایل ها کمک آموزشی هستند و تا حد زیادی با توجه به عملکرد خودتو ...

قربونت عزیزم❤️

برا منی ک هبچی بلد نیستمم‌خوبه پس؟

فقط نگفتید به چه صورت بهمون میرسه ، ینی کتاب و ایناس؟؟ یا دی وی دی یا فیلم؟؟

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

من برا خودم‌میخام🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️مکالمات عادی و روزه مره و ایناس ینی؟؟بعد به چه صورت بهمون‌میدید ...

خیلی عالیه،  ببین مامان من هم تو سن 50 سالگی رفت کلاس  تو یک گروه سنین 40 به بالا بود و همه برای سهولت یادگیری از کتاب کودکان استفاده میکردند 

فایل ها پی دی اف هستند  و فیلم و صوت هم هست،  تو جلسه پشتیبانی هم منابع دیگر که لازم دارید میگم 

برای مکالمه روزمره هم براتون جملات ساده و کاربردی ارائه میشه ،  ولی باز هم با کسی صحبت کنی یا خودت رو به سطح خوبی برسونی و بعد کلاس های گدرینگ یا مکالمه آزاد شرکت کنی  تاثیرش بیشتره 

خیلی عالیه، ببین مامان من هم تو سن 50 سالگی رفت کلاس تو یک گروه سنین 40 به بالا بود و همه برای سهو ...

خیلی خوبه اینجور

چون من هرینه کلاس رفتن ندارم و دیشبم کلی تامیک زدم ک خدایا چطور زبان بخونم

فقط چطور باید خریداری کزد؟

اینستاگرام دارید؟؟

قربونت عزیزم❤️برا منی ک هبچی بلد نیستمم‌خوبه پس؟فقط نگفتید به چه صورت بهمون میرسه ، ینی کتاب و ایناس ...

سلامت باشید داشتم براتون تایپ میکردم :) 

بله به روش ساده یاد میگیری بعدشم ایشالا تلاش خودت رو میخواد 

فایل ها همه pdf هستند و من تو ایتا براتون میفرستم 

البته پشتیبانی من مداومت داره  و براتون فیلم و مواردی که کمک کننده هست بازم میفرستم 

سلامت باشید داشتم براتون تایپ میکردم :) بله به روش ساده یاد میگیری بعدشم ایشالا تلاش خودت رو میخواد ...

خیلی خوبه اینجوری واقعا

منم بشدت نیاز دارم

حتی در حد عادی هم بتونم باد بگیرم 

خیلی خوبه اینجورچون من هرینه کلاس رفتن ندارم و دیشبم کلی تامیک زدم ک خدایا چطور زبان بخونمفقط چطور ب ...

من میتونم کمکتون کنم 

اینستا دارم ولی چون از نسخه تحت وب استفاده میکنم نمیتوانم بشه این فایل هارو فرستاد یا نه 

ایتا ندارید؟  

خیلی خوبه اینجوری واقعامنم بشدت نیاز دارمحتی در حد عادی هم بتونم باد بگیرم

چرا که نشه 

چون تصمیم خودت رو گرفتی  بدون میتونی 

اول من براتون میتونم کتابچه کودک بفرستم و بعدش کتابچه بزرگسال رو گرد آوری میکنم تا بهتر پیش برید و جلو بیوفتید 

من میتونم کمکتون کنم اینستا دارم ولی چون از نسخه تحت وب استفاده میکنم نمیتوانم بشه این فایل هارو فرس ...

چرا دارم میتونمم‌نصب کنم ایتا

2810