2777
2789
عنوان

دوستان شما باشید چیکار میکنید

363 بازدید | 7 پست

خونواده نامزدم میگن واسه خرید طلا عقدتون اونا رسم دارن هم النگو بگیرن هم حلقه هم سرویس حالا من روم نمیشه از طرفی ام میگن حلقه واسه پسر باید نقره باشه 

من خودم میگم یا فقط النگو بگیرم یا سرویس رو 

و حلقه رو هم واسه داماد یه نقره بگیرم یه طلا سفید اخه به خدا عذاب وجدان میگیرم اینجور 

لرا  چرا انقد خوبن

خب رسمشونه چرا روت نشه اگه بخوای یکی رو قبول کنی فقط تو خانواده شون حرف درمیاد که واسه عروسشون کم گذ ...

تا الان خیلی اخه خرج کردن بیچاره ها 

میگم بهشون اوکیه رسماشون ولی بزارید منم بگیرم خونواده منم خرج کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب رسمشونه چرا روت نشه اگه بخوای یکی رو قبول کنی فقط تو خانواده شون حرف درمیاد که واسه عروسشون کم گذ ...

از طرفی ام خونواده ام میگن تک پسرع بزار خرج کنه دلم نمیاد

توروخدا گند نزن بهشون

از الان هی نگو اینو نخرید اونو نخرید.فکر نکن بعدا میگن این چقدر خوبه و چشم و دل سیره و فلان

نه از این خبرا نیست

بعدا میگن ول کنید این خودش به خودش ارزش قائل نیست

ما چرا ارزش قائل شیم

حالا نمیگم ندید پدید بازی دربیارا نه اصلا 

ولی جیزی رو که خودشون میخوان بخرن بذار بخرن

چندسال دیگه میفهمی چی گفتم

توروخدا گند نزن بهشوناز الان هی نگو اینو نخرید اونو نخرید.فکر نکن بعدا میگن این چقدر خوبه و چشم و دل ...

اره اینم حرفیه 

میگیرم چون از غروب همه پاشون کردن تو یه کفش که نگیری ناراحت میشیم و این کارت اعصاب مارو خورد میکنه و این حرفا وقتی خودشون اسرار دارن منم میگیریم من یه خاطر خودشون میگم اینا راضین خب بهتز