2777
2789
عنوان

رژیم فستینگ

108 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من از رژیم فستینگ قبلا خیلی خوب نتیجه دیدم 

میخوام بازم بگیرم اما دانشگاه میرم و نمیخوام‌بدون صبحونه برم 😬پنجشنبه و جمعه ها فستینگ ۱۶_۸ یعنی از ۸ شب تا ۱۲ ظهر روز بعد میگرفتم اما دلم میخواد ایام هفته هم فست کنم به نظرتون مهمه اون ۱۶ ساعت حتما طول شب باشه؟ اخه ایام هفته که میرم سرکلاس از ۴ عصر فستم شروع میشه تا ۸صبح فردا... به نظرتون ایراد داره؟🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید اسی مزاحم میشمشما بهداشت حرفه ای ایمنی محیط خوندید میدونید بازار کار و فرصت شغلی چیه

خواهش میکنم مراحمید، بله دانشجوی مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کارم و برای شهرهای صنعتی یک رشته ی فوق‌العاده است حتی از پرستاری و پیراپزشکی هم بهتر

خواهش میکنم مراحمید، بله دانشجوی مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کارم و برای شهرهای صنعتی یک رشته ی فو ...

مچکرم

جدی؟ بعد کارش چیه؟ دقیقا چیکار میکنه این رشته

من موقع انتخاب رشته زده بودمش‌ بعد ترسیدم شناختی نداشتم پاکش کردم

مچکرمجدی؟ بعد کارش چیه؟ دقیقا چیکار میکنه این رشتهمن موقع انتخاب رشته زده بودمش‌ بعد ترسیدم شناختی ن ...

اگر شهر صنعتی خصوصا شهرهای جنوبی زندگی میکنی موقعیت خوب و عالی از دست دادی😟 ما وظیفه مون پیش‌گیری و ارزیابی و کنترل حوادثی که توی محیط کار ممکنه پیش بیاد یا حتی از بروز بیماری های شغلی جلوگیری می‌کنیم... محیط کارمون میتونه بیمارستان،مراکز بهداشت،طب کار، صنایع و.. است حتی میتونی شرکت اندازه گیری بزنی که دیگه نونت توی روغنه

مچکرمجدی؟ بعد کارش چیه؟ دقیقا چیکار میکنه این رشتهمن موقع انتخاب رشته زده بودمش‌ بعد ترسیدم شناختی ن ...

درکل بخوام بگم جمله ی اول ایمنی و بعد کار که از بچگی می‌شنیدیم کار ماست🤭😁

2810