2777
2789
عنوان

خواستگاری که سربازی نرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 101 پست
نه چرا تعمیم می‌دیندبه همه ؟ خواستگار من خودشون هم اومدن منم حق داشتم بپسندم اوشون رو یا نه؟ اوشون ع ...

عالیه 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
نه من سالن هستم سلام میدم اینا بعد میشینیم اگ گفتن برین صحبت کنین دیگ میریم اتاق

پس همون موقع ورود هم موقع سلام کردن میتونه ببینه 

دیده ولی چون قبول نکردی صحبت کنی اینو گفته 

دفعه دیگه دست پر میاد 

در مورد سند به نام اینا هم تحقیق کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گواهینامه ربطی به سربازی نداره سندم نداره شوهر من سربازی نرفته بود هم ماشین به نامش بود هم گواهینامه داشت ببین اینو منی که تجربه دارم بشنو الان که نمیخوای باهاش ازدواج کنی فرصت بده باهاش ی بارم بیان حرفاتو کامل آماده کن دقیق صحبت کن باهاش شاید اصلا بلد نبودن شیرینی بیارن شاید اطراف نزاشته طرف ما تا رسمی نشده چیزی نمیارن

نه چرا تعمیم می‌دیندبه همه ؟ خواستگار من خودشون هم اومدن منم حق داشتم بپسندم اوشون رو یا نه؟ اوشون ع ...

رسم خواستگاری شهرها متفاوته یکی جلسه اول تو پارک میزنم یکی عکس یکی اول باید دختر رو پسند کنن کلا متفاوته 

و اینکه سربازی نرفته اخرش ی جای کارش گیر میکنه و مجبور میشه بره، میتونی تحمل کنی؟

اصلا طرف ما ب کسی که سربازی نرفته دختر نمیدن ولی نمیدونم الان ما این مهم بودیم یا نه بگیم نظرمون منفیه

رسم خواستگاری شهرها متفاوته یکی جلسه اول تو پارک میزنم یکی عکس یکی اول باید دختر رو پسند کنن کلا متف ...

بنظرم یجور بی احترامی به دختر و خانواده اش هست اگر منطقی هست پس اول خانواده دختر با خانواده پسر حرف بزنه نیومده که جنس بخره خاستگاری رسم و رسوم خودش داره اگر بحث پسند شدنه پس پسر هم باید اول پسند بشه ک لیاقت وارد شدن به حریم طرف مقابل داشته باشه در ضمن مردی که عرضه ندارع و شجاعت ندارم که خودش هم  بیاد خاستگاری و خواهر مادرش بفرسته جلو بعداً هم خواهرش مادرش براش تصمیم میگیرن

سربازی نرفته

عزمزمه شوهر منم سربازی نرفته ولی گواهینامه داره و میتونه مال و اموال ب نام خودش بزنه مشکلی نیستش فقط واسه سفر خارجه مشکل داریم و بعضی وام ها البته وام ازدواج هم ربطی ب پایان خدمت نداره 

گواهینامه ربطی به سربازی نداره سندم نداره شوهر من سربازی نرفته بود هم ماشین به نامش بود هم گواهینامه ...

ببین سربازی نرفته میگن ممکنه آدم بی مسئولیت باشه ممکنه هم نباشه درسته باید با خود طرف صحبت کرد

عزمزمه شوهر منم سربازی نرفته ولی گواهینامه داره و میتونه مال و اموال ب نام خودش بزنه مشکلی نیستش فقط ...

نظرات واقعا متفاوته یکی میگه حتی وام ازدواج نمیدن یکی میگ سند نمیشه ب نامش زد

بنظرم یجور بی احترامی به دختر و خانواده اش هست اگر منطقی هست پس اول خانواده دختر با خانواده پسر حرف ...

قبول دارم حرف تو که باید از اول پسر هم بیاد ۲۰ سال پیش هم تو شهر ما تک و توک داماد جلسه اول خواستگاری میرفت اول مادر و خواهر بودن بعد کم کم عوض شد دیگه هر کسی تماس می گرفت می گفتن با پسر تشریف بیارید 

ولی هنوز هستن جاهایی که خواستگاریشون واقعا سنتیه باید خودشون عوضش کنن اگه ۴ تا خانواده دختر شروع کنن دیگه عادی میشه