2777
2789
عنوان

از اندام کره ای ها خوشتون میاد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 92 پست
نه همه گوشت دوست دارن تو دیدی کسی استخون بخوره ؟استخونو میندازن برا سگ

خب ما که غذا نیستیم😂😆

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازوهات بنظرم لاغر کن

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

والا هم لباس کم مصرف میشه

دهنت دیگه چی؟ 🤣🤣

نه لاغر نشو خوبی ده سانت از من بیشتری پس طبیعیه وزنتم بیشتر باشه ، من الان راضیم ولی عروسی داریم یه ...

شما بعد راحت میتونی کم کنی دوباره؟

با رژیم؟

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              وزن فعلی:62-وزن هدف:58... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... {دیالوگ سریال یکه و تنها}  اتک غمگین ترین تراژدی  لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

نه اگ اندازه بزنی خوش فرم میشهمن خودم مربیم گلم

اگه کوچیک باشه میشه بزرگش کرد؟ 

شما بعد راحت میتونی کم کنی دوباره؟با رژیم؟

من کلا خیلی میخورم تقریبا راحت هم میتونم وزن اضافه کنم 

قبلا یهو وزن اضافه کردم روی رونم یه رگ های قرمز بود بهم گفتن کم کنم درست میشه سریع کم کردم ،ریزه خواری نمیکنم دیگه فقط وعده غذای و اینکه من هیچوقت صبحونه هم نمیخورم 

بزرگ ک خیلی نمیشه ولی فوق العاده خوش فرم و گرد میشهفقط باید این دو حرکت رو بزنی پرس سینه نشسته و قفس ...

من اکثر مربیایی ک دیدم پروتز سینه انجام دادن و چون معتقد بودن خانوما نباید حرکات سینه بزنن بخاطر همون سینه هاشون آب شده بود

ورزش سینه از افتادگی جلوگیری می‌کنه و باعث سفت تر شدن سینه میشه

نه اصلا

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
2810