2777
2789
عنوان

اونایی که بچه دوم طبیعی آوردن

99 بازدید | 4 پست

دردش براتون چه طور بود آسون تر بود ..درد برای دختر با پسر فرقش چقدر من بچه اولم دختر این پسر .. یه زایمان سخت داشتم و بعدش سقط سخت ...بعضی ها میگن بچه دوم اسونتر یا پسر اسونتر درسته 

خیلی شدید تر بود

رحم باز تر میشه و بچه سنگین تره 

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

خیلی شدید تر بودرحم باز تر میشه و بچه سنگین تره

واقعا ...اینکه میگن رحم بازتر که باید اسونتر باشه ..من سر بچه اول اصلا درد نداشتم ‌.الان خیلی ببخشید واژن درد دارم فکر میکنم هر لحظه انگار می‌خوام زایمان کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شدید تر بودرحم باز تر میشه و بچه سنگین تره

واقعا ...اینکه میگن رحم بازتر که باید اسونتر باشه ..من سر بچه اول اصلا درد نداشتم ‌.الان خیلی ببخشید واژن درد دارم فکر میکنم هر لحظه انگار می‌خوام زایمان کنم 

بچه دوم ندارم ولی چرا احساس میکنم دردش کمتره🤔😐

آخه تو زایمان اول تمام دردا بخاطر باز شدن دهانه رحمه ..برای زایمان دوم که باید آسونتر باشه🤔

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست