دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من دیروز تو اکسپلورم یکی اومد که ۲۰ سالش بود شوهرش ۳۸ سالش بود همش از فاصله سنیشون میگفت و افتخار میکرد هیچ هنر خاصیم نداشت
منم دقیقا این سوال برام پیش اومد که چرا فالوو میکنند ؟ هر فالوو یا کامنت مثبت حتی کامنت منفی ما باعث بالا اومدن پیج اونها میشه ...این چیزا عادی سازی پدوفیلی و شوگر ددی و تجمل گرایی و ... هست
من اینجور پیج هارو گزارش میکنم
(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم )) وَمَناَزکودَکـےآموختَم؛میآنِتَمآمِعِشقهآ عِشقبِهحُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚
من دیروز تو اکسپلورم یکی اومد که ۲۰ سالش بود شوهرش ۳۸ سالش بود همش از فاصله سنیشون میگفت و افتخار می ...
شوگر دیدی قشنگ عادی شده تو کامنتا میبینم که میگن وای خوشبحالش شوگر زد و این حرفا به خصوص بین دهه هشتا
به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست
تازه میرن حرصم میخورن...چرا دماغت عمل کردی هنوز کجه...خب که چی از حمامت عکس دادی و ...
فکر کن اینا چقدر خودآزاری دارند دیگه
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
شوگر دیدی قشنگ عادی شده تو کامنتا میبینم که میگن وای خوشبحالش شوگر زد و این حرفا به خصوص بین دهه هشت ...
دقیقا
کودک همسری هم بیداد میکنه
دختر ۱۳ ساله زن پسر ۱۸ ساله شده پسره مقنعه سرش میکرد اماده شه بره مدرسه تو کلیپ کلی همذوق داشتن
خب بچه های ۱۳ و ۱۴ ساله اینارو میبینن چ فکری میکنن؟
فکر میکنم این روشی که مردم مادر پیش گرفتن تا چند ساله اینده برگردیم به صد سال پیش کودک همسری عادی بشه اختلاف سنی های عجیب عادی باشه حتی بعضی پیج ها تبلیغ چند همسری میکنن