2777
2789
عنوان

راجب فالو بعضی بلاگرا سوال دارم

292 بازدید | 19 پست

این فقط یه سواله انتقاد نیست شما میتونی هرکسی دلت خواستو فالو کنی دنبال کنی الگو قرار بدی این از اینجاش

فقط میخوام ببینم علت فالوی بلاگرای خانومی که خونه هاشونو شبیه حرم طلایی کردن و مسافرتای خارج و عملای زیباییشون رو به رخ میکشن چیه؟

اونایی ک تنها هنرشون اینه که ی اهنگ ترند بشه باهاش برقصن و بجز اینا هیچ هنر و توانایی دیگه ای ندارن یا حداقل تو محتوای پیجشون دیده نمیشه؟

واقعا اینارو دوست دارین؟

الگو میگیرین ازشون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز تو اکسپلورم یکی اومد که ۲۰ سالش بود شوهرش ۳۸ سالش بود همش از فاصله سنیشون میگفت و افتخار میکرد هیچ هنر خاصیم نداشت 

منم دقیقا این سوال برام پیش اومد که چرا فالوو میکنند ؟ هر فالوو یا کامنت مثبت حتی کامنت منفی ما باعث بالا اومدن پیج اونها میشه ...این چیزا عادی سازی پدوفیلی و شوگر ددی و تجمل گرایی و ... هست 

من اینجور پیج هارو گزارش میکنم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من دیروز تو اکسپلورم یکی اومد که ۲۰ سالش بود شوهرش ۳۸ سالش بود همش از فاصله سنیشون میگفت و افتخار می ...

عزیزم زوجی هستن ۴۰ سال اختلاف سنی دارن

چند هزار لایک شیر و کامنت دارن

نزدیک ۵۰۰ هزار فالور 

اونارو خوبه ندیدی😅

من فقط نگین فضلی و فاطیما نجار رو فالو دارم که قبول دارم فاطیما نجار واقعا چرته

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

من فقط نگین فضلی و فاطیما نجار رو فالو دارم که قبول دارم فاطیما نجار واقعا چرته

نگین فضلیی😑🤨🫥😒😵‍💫👎👎👎👎👎

🇵🇸در انتظار بهار🇮🇷                                                                             😉😊😇😅🤩💚🩷🌸🥳🌺
من دیروز تو اکسپلورم یکی اومد که ۲۰ سالش بود شوهرش ۳۸ سالش بود همش از فاصله سنیشون میگفت و افتخار می ...

شوگر دیدی قشنگ عادی شده تو کامنتا میبینم که میگن وای خوشبحالش شوگر زد و این حرفا به خصوص بین دهه هشتا 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

تازه میرن حرصم میخورن...چرا دماغت عمل کردی هنوز کجه‌‌...خب که چی از حمامت عکس دادی و ...

فکر کن اینا چقدر خودآزاری دارند دیگه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من فالو ندارم فقط گاهی نگاه می‌کنم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

یه سریاشون واقعا با شخصیت آدم چیز یاد میگیره ازشون 

یکی هست اسمش مریم من اونو فالو دارم کلی میکاپ ازش یاد گرفتم

سحر کاویانی استایلاش قشنگه 

زهرا آقازاده استایلاش قشنگه 

هانیه همون ک خونه ش طلائی مهربون و تو دل برو 

شوگر دیدی قشنگ عادی شده تو کامنتا میبینم که میگن وای خوشبحالش شوگر زد و این حرفا به خصوص بین دهه هشت ...

دقیقا

کودک همسری هم بیداد میکنه

دختر ۱۳ ساله زن پسر ۱۸ ساله شده پسره مقنعه سرش میکرد اماده شه بره مدرسه تو کلیپ کلی هم‌ذوق داشتن

خب بچه های ۱۳ و ۱۴ ساله اینارو میبینن چ فکری میکنن؟

فکر میکنم این روشی که مردم مادر پیش گرفتن تا چند ساله اینده برگردیم به صد سال پیش کودک همسری عادی بشه اختلاف سنی های عجیب عادی باشه حتی بعضی پیج ها تبلیغ چند همسری میکنن

یه سریاشون واقعا با شخصیت آدم چیز یاد میگیره ازشون یکی هست اسمش مریم من اونو فالو دارم کلی میکاپ ازش ...

این هانیه خانوم خیلی خودشو مهربون و چجوری بگم دلپاک میگیم ما نشون میده

ولی این دلیلا کافی نیست ادمیو دنبال کنیم و به درامد برسونیم که کارش شده نشون دادن خوراکیا و خونه طلاییش😑

2810