2777
2789
فکر کن. تو کشور ما یه کتاب نقاشی ساده که تفاوت دختر و پسر رو توضیح می‌ده تابوست. بعد یکهو بچه‌ها با ...

دقیقاا ، بدتر اینکه چیزی به اسم تربیت ج.ن.سی تو مملکت ما اصلا وجود نداره ، بچه ها به این سن میرسن نه میدونن چشون شده نه میتونن درست و غلط رو تشخیص بدن ، یعنی برن تو یه مسیر انحرافی یه طوری به باتلاق کشیده میشن که خدا میدونه ،

💍🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها این کاربر رو میشناسم

یه دروغگو هست

برید تاپیکاشو نگاه کنید

چندشتون می‌شه

ملت رو سرکار گذاشته

یبار میگه مادرم مرده یبار میگه زندست

یبار میگه برادرم قضیه

یبار میگه نانوا هستن

یبار هم گفت جاریم مردهههه

یبار هم گفت جاریم فیلم ر.ا.ب...پخش شده

یبار هم گفت شوهرم قضیه

یبار هم گفت سر دختره

یبار میگه وکیلم

یبار میگه معلمم

.....

چرا واقعااااااااا

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
آخه داداش من خدایی خوشگله میگه فلان دختر فلان دختر روم کراشن 😂

👶🏻

ای خداااا

خودت چند سالته

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
۱۹

۲ سال از من بزرگ تری..

بچه ها این کاربر رو میشناسمیه دروغگو هستبرید تاپیکاشو نگاه کنیدچندشتون می‌شهملت رو سرکار گذاشتهیبار ...

یه پسر بدبخت بیفرهنگ منحرف پشت کاربریش نشسته کاش میتونستم اینارو از ماتحتشون دار بزنم تا شرشون از جامعه کنده بشه

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
سلام مامانی 😂 چطوری نیستی

سلام عزیزم خوبم شکر ، اره کم میام سابت. از بس سرم شلوغه و کار خونه نمیذاره استراحت هم که میکنم میخوابم بیشتر 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤