بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم نخواستم،نمیخام، بعده سالها زندگی مشترک هروقت پول داشت خرید، هروقت دیدم لازمش هس،بدون اینکه خودش بگه فروختم دادم بهش
موقع خرید عروسی هم دیدم پولش که، نقره برداشتم، آسمان به زمین نیومد، بعدش که پول دستش اومد خرید، ولی الان چندین ساله یادش مونده که من تو خرید ازش هیچی نخاستم، با طلا خوشبخت نمیشی، دلت خوش باشه
دوسش دارم عزیز مگه همچی به طلا خریدنه تازه ماشین خریده دستش خالیه بعدم از بقیه لحاظ خرجم میکنه و سنش ...
ولشون کن اینا فقط همین جمله رو یاد گرفتن
اول زندگی طرف میخواد خونه کرایه یا رهن کنه عروسی بگیره هزار تا خرج کنه
لابد باید سر تا پای طرفو طلا هم بگیره
بچ
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛