2777
2789
عنوان

حیوون ها هم خوشبخت بدبخت دارن

150 بازدید | 17 پست

یه گربه تو دانشگاه ما هست اسمش گارفیلده ولی سفید مشکیه دخترا میان نازش میکنن تو حیاط دانشگاه براش جای خواب اینا درست کردن غذای خشک شیر بدون لاکتوز سینه مرغ آب‌پز شده میخوره با ماست  تازگی هم ۶ تا توله به دنیا آورده واسه اونا هم شیر خشک خریدن با جای خواب هی نازشون  میکنن اینقدر هم تپللن بعد امروز پایین شهر کار داشتم پشت چراغ قرمز گربه ها رو میدیم مردم لگد میزدن لاغر دنده هاشون دیده میشد ناراحت چشماشون غم داشت باورتون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

الهی بگردم من قشنگ ماهی ۳ ۴ تومن غذای خشک میخرم میبرم براشون مناطق پایین تهران کنار کوچه ها میریزم

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

به شدت باهات موافقم

منم همیشه به این موضوع دقت میکنم

مثلا میگم پرنده هایی که تو شمال هستن چقد خوشبخت ترن از تهرانیا

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ی سگه تو خارج بهش ارث میرسهی سگه تو ایران مث سگ میزننش با سنگ صد در صد خوشبخت بدبخت دارن

پسربچه هاییو دیدم مسابقه داده بودن سگو با سنگ میزدن.💔

خانوادشونم تشویقشون میکردن.

بچه ها نخندینااا🥲🖤

2810