2777
2789
عنوان

باردارم

170 بازدید | 26 پست

بچه ها هرلحظه حس میکنم دارم پری میشم تازه فهمیدم باردارم چه کنم عادیه؟ بعداینکه من توغذاهام همیشه اززعفرون و فلفل سیاه ودارچین استفاده میکنم مشکلی نداره؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال اولت طبیعیه علائم پریود اوایل بارداری 

سوال دومت نه خطرناکه استفاده نکن دیگه فل فل سیاه رو خیلی کم کن زعفرانو کلا قطع کن

بعد ناخواسته بوده بارداریت؟؟ الان روز چندم دوره ای 

حسبی الله ❤
سوال اولت طبیعیه علائم پریود اوایل بارداری سوال دومت نه خطرناکه استفاده نکن دیگه فل فل سیاه رو خیلی ...

مرسی عزیزم اره ینی چندماه پیش اقدام کردم دیدم نشدم کلا بیخیالش شدم ولی این ماه دیدم پری نشدم بی بی زدم دیدم شکر خدامثبته دیگ باقیش هرچی خدابخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زعفرونو که باید خییییییلی کم کنی و سعی کنی استفاده نکنی ولی این دلدردها رو بنده از هفته ۶ تا الان ۲۲ ...

وای خیلی سخته من واقعا ادویه دم دستیم اینابودن یهوبزارم کنارسخته واقعاخیلی بده من بیشتر کمر درد دارم وهمش ببقشید حس میکنم دارم خیس میشم وپری میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشه عزیزم واسه منم دعا کن باردار شم ❤️

قربونت برم فداتشم انشالله ب حق پنج تن این ماه یه نی نی سالم وخوجگل داری توهم واسم دعا کن درمرحله اول بچه سالم باشه بعداگ خداخواست پسربشه اخه دوتا دختر دارم🌷😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خیلی سخته من واقعا ادویه دم دستیم اینابودن یهوبزارم کنارسخته واقعاخیلی بده من بیشتر کمر درد دارم ...

خودم دو دفعه تا الان از ترس رفتم دکتر و سونو اورژانسی شدم ولی باید حواست باشه ترشح اگه داری بری دکتر

خودم دو دفعه تا الان از ترس رفتم دکتر و سونو اورژانسی شدم ولی باید حواست باشه ترشح اگه داری بری دکتر

باشه گلم حتما میرم انشالله بارداری بی خطرداشته بشای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810