2777
2789

من قرص میخورم آخر قرصم چهار تا سفید داره ک اونو بخورم انقد قوی دو ساعت پریود میشم ۳۱ ام ب ۳۱ ام پریود میشم بعد من ماه پیش پریودم تموم شد رابطه داشتم سه چهار روز بعدش قرصمو شروع کردم هعی فرصت نشد برم بخرم 

بعد الان قرصم تموم شد اون سفیدارو هم خوردم هنوز پریود نشدم بعد من پریودم خیلی منظمه ۳۱ میشم همیشه 

وای من هنوز عروسییی نکردم 🤣🤣🤣🤣🤣 چی شد بنظرتون تجربه نداریدددد؟ 🤣

حالا خوشحالی یا ناراحت؟ 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا خوشحالی یا ناراحت؟

خیلییی ناراحته نگاه ب استیکر خنده نکنننن من هنوز عروسی نگرفتم بعد عاشق شوهرمم بعد کلی جنگ و‌دعوا بهم رسیدیم هزار و ی برنامه دارم کلی کشورای مختلف میخوام باهاش برم کلی عشق و حال مونده ک نکردم بچه رو کجا دلم بزارم 

خیلییی ناراحته نگاه ب استیکر خنده نکنننن من هنوز عروسی نگرفتم بعد عاشق شوهرمم بعد کلی جنگ و‌دعوا بهم ...

اوموقع که باید مواظب باشیم فکر می‌کنیم چیزی نمیشه

اگه شده خیره

ماهم اول ازدواج سریع نی نی اومد

و چون شرایط مالی خیلی خوب نبود

بدجور جا خوردیم

جوریکه سالگرد عروسی مون شد مصادف با تولد پسرم

ولی باور کن اینقدر زندگی شیرین میشه

عشق و حال لبخند و خنده های همین بچه میشه

۵یا۶ماهش شد باهمین بچه که نعمت و رحمته و لباسای نانازی تنش میکنی برید اینور اونور..خوش باشید و عکس بگیرید

پروردگار بی نهایت زیبا و قدرتمند و حکیمم:من از آن روز که در بند توأم..آزادم💚