2777
2789

دکتر بردم تب نداره عفونت هم نداره میگن الرژی هر دفعه که سرما میخوره من میمیرمو زنده میشم راهی هست به این حالت نرسه؟

الرژیه دیگه باید رعایت کنی

ی رو رعایت کنم اخه وقتی سرما میخوره اینجوری میشه تو ندریه از بچه ها میگیره چه کار کنم مگر کلا نفرستم مدرسه اونم خب از لحاظ روحی خیلی اسیب نیبینه خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی رو رعایت کنم اخه وقتی سرما میخوره اینجوری میشه تو ندریه از بچه ها میگیره چه کار کنم مگر کلا نفرستم ...

ببین بچه شما از بچگی الرژی داشته به مواد عدایی محیط و چیزاهای دیگه چون متوجه نشدید مونده تبدیل به واکنش تنفسی شده

الانم چیزایی ک حدس میزنی بچت باهاش حالش بد میشه نده

مثلت گوجه بادمجون گوشت گوساله تخم مرع ماهی اینا الرزن های اصلیه

برای سرفه هاشم بابد بببینی دارو چی داده یا اسپری بخور براش بزاری تا دورش بگدره ولی درکل این بچه ها تا بلوع این الرژی پاییز زمستون دارن ربطی ب فرستادن ب مدرسه با نفرستادن نداره

2805
ببین بچه شما از بچگی الرژی داشته به مواد عدایی محیط و چیزاهای دیگه چون متوجه نشدید مونده تبدیل به وا ...

والا به هیچی الرژی نداشت مگه میشه پنج سال الرژی داشته باشه بعد اصلا نفهمم اللن همه ی مثال هدیی که زدی هیچ وقت به هیچ کدوم کوچیکترین واکنشی نشون تداده

ببین بچه شما از بچگی الرژی داشته به مواد عدایی محیط و چیزاهای دیگه چون متوجه نشدید مونده تبدیل به وا ...

الرژیش با سرماخوردگی عود میکنه یعنی سرما میخوره(از مدرسه ویروس میگیره)بعد بدنش واکنش الرژیک نشون میده اگر نه تو سرما و گرما و هیچی اینجوری نمیشه فقط سرما خوردگی سرفه هم نداره خیلی تک و توک مشکلش افت اکسیژن هست

والا به هیچی الرژی نداشت مگه میشه پنج سال الرژی داشته باشه بعد اصلا نفهمم اللن همه ی مثال هدیی که زد ...

اره میشه

شوهر من بعد ۲۹سال الرژی گرفته

ینی از بچگی داشته ولی خودشو نشون نداده یهو خودشو نشون میده

بچه جاری منم اینجوریهدکتر گفت فقط مدارا کن تا دوران بلوع ک رفع بشه

تو رو خدا التماس میکنم من شمارمو تو شخصی براتون نیزارم به حاریتون میگین اگر اجازه داد شمارشو بدین من باهاش صحبت کنم یا تو تلگرام یا همین جا خواهش میکنم

بچه جاریتون اکسیژنش افت پیدا میکنه؟؟؟

والا جاریم میگف نمیتونه شبا خوب نفس بکسه بمن التماس میکنه مامان توروخدا یکاری کن خوب نفس بکشم

پارسال ۶ماه سالو ۳بار بردش عکس از ریه گرفتن 

میگعت دکتر گفت ۶ماه دوم سال کلا اینجوریه رعایت کن فقط