2777
2789
عنوان

جگرسفید(شش)

393 بازدید | 39 پست

سلام و عرض ادب. ببخشید همسرم اندازه یک یا دوتا جگر سفید به اندازه سیب زمینی نگینی شده که پخته و سرخ شده بود خوردند الان ترسیدند که یادشون نبوده خدای نکرده بد نباشه، قراره هفته یعد برن ان تی... فقط اندازه دو تیکه کوچیک مثل سیب زمینی نگینی خوردن، خیلی استرس داره، خطرناک نیست؟ 

اون جیگر قرمزه اگر حاملس به خاطر اهن زیاد برای بارداری بده

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ‌اتفاقی نمیفته .

جگر سیاه و تن ماهی تو بارداری ممنوع .

تازه اگر جگر سیاه هم کامللل طبخ بشه مشکلی نداره ولی نخوره بهتره بخاطر بیماری های انگلی ک به جنین آسیب میزنه

اون جیگر قرمزه اگر حاملس به خاطر اهن زیاد برای بارداری بده

بخاطر آهن زیادش نیست!

بخاطر ابتلا احتمالی به بیماری  توکسوپلاسموز هست 

که یک بیماری انگلی و به جنین صدمه میزنه 

و بخاطر پخت ناقص جگر منتقل میشه

هیچ‌اتفاقی نمیفته .جگر سیاه و تن ماهی تو بارداری ممنوع .تازه اگر جگر سیاه هم کامللل طبخ بشه مشکلی ند ...

الان بخاطر اون دو تیکه خیلی ریزی که خورده تو مغول بغول ی سره استرس داره ناراحته، یادش نبود ی لحظه خورد یادش اومد، خیلی ریز بود خیلی بشدت ریز بود، مثلا اندازه دو سه تا دونه تسبیح بود، ایرادی نداره؟؟؟ ❗️ 

والا من بارداریام جگر قرمزم خوردم چیزیم نشده این که جگر سفیده

الان بخاطر اون دو تیکه خیلی ریزی که خورده تو مغول بغول ی سره استرس داره ناراحته، یادش نبود ی لحظه خورد یادش اومد، خیلی ریز بود خیلی بشدت ریز بود، مثلا اندازه دو سه تا دونه تسبیح بود، ایرادی نداره؟؟؟ ❗️

هیچی نمیشه.ولی کلا میگن جگرسفیدرو کمتربخورین یانخورین بهتره.یه سری سموم توشه بهتره خورده نشه

هم جگر سفید و هم سیاه به دلیل ویتامین آ مضر هستند .البته ایشون یه کم خورده دیگه نخوره

الان بخاطر اون دو تیکه خیلی ریزی که خورده تو مغول بغول ی سره استرس داره ناراحته، یادش نبود ی لحظه خو ...

نه بابا آرومش کن بگو موردی نداره استرس براش بد تره که ...

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

2810