2777
2789
عنوان

به نظرتون جدا شم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تنها راه نجاتت زندیک شدن به همسرت و یکی شدن با همدیگس. وابستگی به خانواده و دوری از همسر خیانت میاره . بحثش مفصل و پیچیده اس. اما بر اساس تجربه میگم هر جوری شده یه راهی پیدا کن یکی بشین 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا طلاق مگه الکیه خواهر ..میدونی چه فشار روحی و روانی به خودت وارد میکنی که هزار بار بدتر از اخلاقای شوهرت هست...واقعا مرد کاملی نیست هر مردی یجای کارش میلنگه اونم الان با این گوشی و مجازی خیلیا گرفتار این کارا شدن ..بنظرم مث یه بیمارن که باید درمان بشن و طلاق وضعیتشون بدتر میکنه تا بهتر ..پس راه حل مشاوره است و حل صورت مسئله نه پاک کردن مسئله 

ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺍﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻦ؛ ﺣﯿﻒ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ، ﻫﻤﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩﯼ!

2810