2777
2789
عنوان

شماجای من باشید بچه میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست
ولا صاحب خونه ها جرعت آوردن بچه دوم و ندارن شما با مستاجری میخوای سومی و بیاریخدا رو شکر که دستت به ...

والا بنده های خوب خداهم اینجوری که شما قصاوت‌کردی جرات قصاوت ندارن😐من‌فقط از لحاط خودم‌گفتم از لحاط جسمی و روحی.همین

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خونه جدا تلاش میشه کرد.بچه مگه تودوران حاملگی چقد هزینه ش میشه کلا شاید همه دکتر رفتنش و خرجش ب ...

اینجا اکثرا مخالف بچه ن.خودت تصمیم بگیر دودوتات ببین ۴ تا میشه بیار

من خودم یدونه دارم و نمیارم دیگه

برای خونه جدا تلاش میشه کرد.بچه مگه تودوران حاملگی چقد هزینه ش میشه کلا شاید همه دکتر رفتنش و خرجش ب ...

خب شما ک انقد مطمئنی،چرا میگی دودلم،چرا تاپیک میزنی!

فقط پول نیست من گفتم از هر لحاظ،شرایط جامعه اوکی نیست.

دیگه خودت میدونی...

اینجا اکثرا مخالف بچه ن.خودت تصمیم بگیر دودوتات ببین ۴ تا میشه بیارمن خودم یدونه دارم و نمیارم دیگه

مرسی عزیزم‌ک حرفتو بدون‌دعوا زدی

انگار از بعصیا میخاد ادم‌پول بگیره

برادمخارج زایمانش.که اینجوری گارد میگیرن

خب شما ک انقد مطمئنی،چرا میگی دودلم،چرا تاپیک میزنی!فقط پول نیست من گفتم از هر لحاظ،شرایط جامعه اوکی ...

من‌فقط درمورد شرایط جسمی سوال کردم.نه جامعه.

تو عنوان تاپیک مشخصه‌

نخاستم انقد ریشه ای و عمیق بشنی یبررسی کنی گلم

مرسی عزیزم‌ک حرفتو بدون‌دعوا زدیانگار از بعصیا میخاد ادم‌پول بگیرهبرادمخارج زایمانش.که اینجوری گارد ...

کسی گارد نگرفت 

ولی حداقل یه وقتی بچه سوم بیار که تاپیکات یه خط در میون در مورد طلاق نباشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

کسی گارد نگرفت ولی حداقل یه وقتی بچه سوم بیار که تاپیکات یه خط در میون در مورد طلاق نباشه

ادمیزاد هر روز تو ی حالیه تو یه فکریه.تو چقد بیکاری😁

والا بنده های خوب خداهم اینجوری که شما قصاوت‌کردی جرات قصاوت ندارن😐من‌فقط از لحاط خودم‌گفتم از لحاط ...

همه چیز آخه روحی و جسمی نیست

خود ما به شخصه هم خونه داریم هم ماشین هم پس انداز و اینکه شغل شوهرم جوریه که نگرانی بابت درآمد نداریم حتی شرایط مون جوریه میتونیم برای پسرمون خونه و ماشین و وسایل زندگی شو محیا کنیم هیچ وقت برای بچه دوم تلاش نکردیم چون خواستیم از همه لحاظ فقط پسرمون تامین باشه آینده پسرمون تضمین باشه 

مرسی عزیزم‌ک حرفتو بدون‌دعوا زدیانگار از بعصیا میخاد ادم‌پول بگیرهبرادمخارج زایمانش.که اینجوری گارد ...

مملکت انقد داغونه همه میترسن

.واقعا جرعت میخواد. منم عاشق بچه م ولی میترسم بیارم

ولی خیلیا هستن خوب بزرگ میکنن بچه باادب قانع 

ربطی هم ب دارایی نداره .

هر آدمی هزار جور فکر میکنه.هر روز از ماه خدا هزار تا اتفاق میفته

هیچ کس از فردای خودش خبر نداره.نمیدونه‌فردا میخاد چیکار کنه.یا نکنه

ولی آدمیزاد ب امید زنده س

عزیزم توجه نکن اگه شرایط روحی و مالیشو داری بیار 

اگه قصدت جدیه زودتر اقدام کن سنت بالا نره 

همه چیز آخه روحی و جسمی نیستخود ما به شخصه هم خونه داریم هم ماشین هم پس انداز و اینکه شغل شوهرم جوری ...

من فقط ازلحاط جسمی برام‌مهمه.یکی مثه شما‌فک میکنه.یکی چیزای دیگه‌ براش مهمه.این اساس جامعه ست☺️

تک فرزندی یا چندفرزندی هرکدوم آسیب‌های خودشو داره.و این‌سلیقه ایه.

ولی من‌‌ هی میرم تو فکرش.باز میگم‌نه.تازه راحت شدم از بچه داری.باز کرم درونم وول میخوره.

2810