2777
2789
عنوان

مامانم دلمو از ازدواج کردن زده💔

192 بازدید | 16 پست

مامانم میگه فکر کردی اگه ازدواج کنی همه چی خوب میشع نه تازه بدتر میشع ..اونم اگه گیر یه ادم خوب بیوفتی ..میدونم راست میگه ولی دل زده شدم از ازدواج انقد از بدی هاش میگه 💔🥲دیگه حالم بهم میخوره ازدواج کنم هنوز ۱۹ سالمه میدونم سنی ندارم ولی خوب اگه اون چیزی که همه چیش اوکی باشه چی؟ ینی چکار کنم شما هم قبول میکنید خوب 

همش میگه اگه معتاد باشه چی اگه .......باشه چی  ...منم دیگه حالم بهم میخوره فک میکنم هر کی ازدواج میکنه بدبختت  میشه اینجوریه ارعه🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید میبینه خیلی ازدواجی هستی میخواد ترمز دستیتو بکشه که سنت به ازدواج برسه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بنظرم این اعتقاد مزخرف و قدیمی از خودت دور کن همه که مثل هم نیستن تو این دنیا هم آدم خوب داریم هم آدم بد 

ولی اگه میخوای به حرفای مامانت گوش بدی بهشون فکر کنی زندگیت نابود می‌کنی عزیزم 

ذهن مادرای ما هنوز هنوز طرز فکر قدیمیه 

نمیتونم بگم عالیه ولی اگه حواستو جم کنی د درست انتخاب کنی از تنهایی بهتره مگ آدم چقد میتونه تنها باشه یا پدرومادر چقدر کنارتن ی وقتایی ک بی حوصله ای مریضی ناتوانی بالاخره یکیو داری دستت ی لیوان آب بده اونم نده بچت میده میدونی یکی ب فکرته 

یه بخشی از ازدواج بستگی به انتخاب و شناخت و آگاهی داره.

یه بخشی هم خب مهارت های زندگیه.

نمیشه گفت تضمینی وجود داره واسه اینکه شما یا اون شخص دچار بحران و تغییر نشید. 

من خودم  قصد ازدواج نداشتم ولی وقتی با مورد مورد نظرم بزخورد کردم خیلی جوانب رو سنجیدم ، و اینکه حق طلاق رو گرفتم. اینکه یه شخص ممکنه در آینده چه براش پیش بیاد یا بخواد با رفتارهاش اسیر و گرفتارم کنه تو کتم نمیرفت

حالا مادر من گیر داده بود ازدواج کن 😂

بعد ازدواج کردم میگه شوهرت این عیب و داره برو دعوا کن باهاش 😂 منم نمیکنم هی بهم گیر میده و اذیت می‌کنه🤣

کلا بعضی از مادرها خودشونم نمیدونن چند چندن

2810