2777
2789
عنوان

دخترم 15سالش گیر داده میگه برام ایفون بخر البته پول طلاهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
همینننن

نه خیلی چیزای دیگه هم تو دوران مختلف زندگی داشتم که بهش نرسیدم..  ولی اونموقع برای بچه ۱۰  ۱۱ ساله اون دستبند خیلی جذاب و لاکچری بود 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن قابل مقایسه با نیل جدید نیستیم

اره بخدا،  شکاف عمیقی بین نسلها شده 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
😂 😂 😂 میگی آیفون میخاد هرچند a32 دارهی لحظه فک کردم نوشتی s23گلم احتمالا همکلاسیاش دارن برا هم چش ...

ایفون 11یا12چند قیمت بیشتر بخاطر کیفیت دوربینش میخواد نه دوستاش اکثرا سامسونگ دارن

بهش بگو باشه

فقط حق نداری از خونه بیرون ببری و نشون دوستات بدی بیرون میری با همین گوشیت میری این فقط واسه خونس

ببین چی جواب میده اگه قاطی کرد یعنی میخواد فخر بفروشه و دنبال چشم و هم چشمی و اگه بخری میشه شروع خواسته های بزرگتر اما اگه قبول کرد بگو میخرم اما بهم تایم بده و دیگه چاره ایی نیست و باید بخری

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش بگو باشهفقط حق نداری از خونه بیرون ببری و نشون دوستات بدی بیرون میری با همین گوشیت میری این فقط ...

نه میدونم بخاطر این نیست اخه دختر من عاشق عکاسی وخیلی عکس میگیر صرفا بخاطر کیفیت دوربین بعد هم دختر حسود یا چشم توچشم نیست واسه خودش زندگی میکنه اما خریدش از لحاظ لباس و... بالاست

نه میدونم بخاطر این نیست اخه دختر من عاشق عکاسی وخیلی عکس میگیر صرفا بخاطر کیفیت دوربین بعد هم دختر ...

عکاسی خیلی به دوربین گوشی نیست الان اینقدر تو اینستا یاد میدن که چه تنظیماتی رو بزاریم که عکس ها تو لوکیشن های مختلف چجوری باشن 

درسته دوربین آیفون بالاتر ولی ارزش این حجم از هزینه رو نداره از نظر من مخصوصا که الان دلار بالا رفته و گرون شده

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم یه عقده اییم واسه همه چی بی مادری وبدبختی کشیدم

عزیزم بچه های دهه شصت همه حسرت به دلن 🥲

2810