2777
2789
عنوان

یه سوال مثبت 18 داشتم میشه بیاید 🙏

275 بازدید | 18 پست

ببخشید بابت عنوان دوتا تاپیک زدم هیچی نیومد نظر بده شرمنده 🙏🦋

من اضافه وزن دارم و به خاطر مدارس نمی‌تونم برم باشگاه رژیم میگیرم و در طول روز هرچقدر بتونم ورزش می‌کنم لاغر میشم ؟؟

تا عید چقدر کم میکنم ؟

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این رژیمو گرفتم 

پیاده روی خیلی مهم 

من در طول روز حداقل ی ساعت پیاده روی دارم 

صبحونه نمیخورم ناهار در حد چند قاشق 

ظهر و عصر میرم پیاده روی 

شب شام زیاد میخورم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

جو دوسر و مریم گلی یا بذرش یعنی دانه ی چیا صبح ناشتا خیلی لاغر می کنه

دانه چیا رو چجوررررری باید خورد 

شکمو پهلو رو اب میکنه؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عزیزم صبح ناشتا شوید دم بده بخور واقعا چربی سوزی خیلی قوی داره من با همین وزنم اومد پایین😑😂ولی تا اومد پایین باردار شدم دبارع شدم کوفته قلقلی

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

چندکیلویی؟

منم اضافه وزن دارم خیلی زیاد گالری شماری میکنم 

11کیلوکم کردم تویه گروه توایتا هفته ای یک کیلو همه اکثرا لاغرمیشن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
159 66

شما نهایت پنج کیلو اضافه وزن داری، چیزی نیست، سعی کن کربوهیدرات رو کمترش کنی، مثل نان، ماکارانی، برنج، و سبزیجات زیاد استفاده کن، ورزش هم هر شب نیم ساعت طناب بزن یا روی تردمیل برو