2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول توصیه می کنم که بری پیش مشاوره، دوم اینکه ارتباط خانوادگی با دوستان و همسایه‌ها به این صورت همسرت تمایل داره رو دورش رو خط بکش.

سوم اینکه با هر خانمی که ارتباط نزدیک داری و رفت و آمد داری، طوری برنامه ریزی کن که جلو همسرت نباشه، یعنی اینکه رفت و آمدهای دوستانه‌تون وقتی باشا که همسرتون منزل نیستند.

اول توصیه می کنم که بری پیش مشاوره، دوم اینکه ارتباط خانوادگی با دوستان و همسایه‌ها به این صورت همسر ...

خب همسرم میگه دوست دارم رفت و امد کنیم چون همکاراش همشون باهم رفت و امد دارن انگار که مثلا من عقب مونده ام کنترل گرم محدودش میکنم

خب همسرم میگه دوست دارم رفت و امد کنیم چون همکاراش همشون باهم رفت و امد دارن انگار که مثلا من عقب مو ...

مگه قراره همه مثل هم باشند؟ 

این ارتباطات با این روحیه همسرتون و حساسیت شما باعث از هم پاشیده شدن زندگیتون میشه. 

حتی اگر اینها هم نبود، ارتباط با همسایه‌هایی که باهاشون همکارهم هستید اصلا جالب نیست.

چندتا از همکارهای همسرم دوست داشتند که مستاجر ما باشند اما ما پیچوندیمشون. دوری و دوستی