2777
2789
عنوان

دخترم پیش دبستانی نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 34 پست
بری البته تو کلاس نه بیرون کلاس بازم غر میزنن ؟ خود معلمش کاری نکرده که علاقه مند بشه ؟ از خود معلم ...

مربی میگه دخترت وابسته نیست از تنبلی‌ش هست که دوس نداره بیاد آخه اونجا دفتر شطرنجی اینا مینویسن‌ و نشانه ها رو 😕

باید بگم‌ حتما اون مادره کاش نیاد دیگه تو کلاس😔😔

عزیزم غیر مستقیم به شوهرت مثلا بگو تو کلاس دخترمون مثلا بچه ها هستن مامانشون میاد چون میترسن و گریه میکنن اصلا شجاع نیستن دخترمون اینقدر شجاعه و باهوش معلمش همیشه ازش تعریف میکنه 

بگو مامانا همیشه بهم میگن خوشبحالت چه دختر شجاع و زرنگی داری

من خودم با همین روش ها دخترم رو عاشق مدرسه کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نری یه وقت بشینی سرکلاسش بد عادت بشه اینکار کردی کلاس اولم همین اش و همین کاسه اشتباه منو نکنواسش خو ...

چشم عزیزم مرسی حتما همین کارو میکنم خودم که کلی جایزه خریدم بخدا هزینه یه شهریه کامل پیش دبستانی خرج کردم برای  کادوهاش‌

اره، وقتی یکی از مامانا بیاد بقیه بچه ها هوایی میشن

آفرین آره اون روز مادرها گفتن نباید بیاد همه ناراحتن از این موضوع بچه ها میرن بهونه میگیرن. تو خونه

مربی میگه دخترت وابسته نیست از تنبلی‌ش هست که دوس نداره بیاد آخه اونجا دفتر شطرنجی اینا مینویسن‌ و ن ...

به نظرم یه مشاور برو اگر تو تکالیف میبینی سختش هست از تکالیف درمیره شاید نمی‌خوام استرس بدم فقط یک درصد اختلال یادگیری داشته باشه متوجه نمیشه چی به چی هست استرس میگیره علاقه نداره بره اینم بررسی کن که سال بعد اذیت نشی 

به نظرم یه مشاور برو اگر تو تکالیف میبینی سختش هست از تکالیف درمیره شاید نمی‌خوام استرس بدم فقط یک د ...

کتاباش‌ رو خیلی راحت حل میکنه همه چی رو شعر ها همه حفظ‌ میکنه زود فقط شطرنجی اولش یکم اذیت کرد الان دستش روان شده دیگه 

چشم عزیزم مرسی حتما همین کارو میکنم خودم که کلی جایزه خریدم بخدا هزینه یه شهریه کامل پیش دبستانی خرج ...

عزیزم من خودم پیش دبستانی که برده بودم همیشه کادو میدادن به بچه ها خودشون چقدر هم پول میگرفتن

همیشه میترسیدم بد عادت شه عادت کنه به جایزه و ...

خداروشکر اینجور نشد دیگه اینقدر با همین حرفها و اینجور چیزها اعتماد به نفس گرفته بود جفت دخترام و پسرمم تیزهوشانن همشون از مدرسه متنفر بودن ولی از بچگی با همین تعریفهایی که میکردم ازشون و میشنیدن شاگرد اول شدن‌ 

دختر من پیش دبستانی گریه میکرد خودشو رو زمین میکشید که نره ولی کلاس اول وقتی می دیدید بقیه بچه ها گریه میکنن تعجب میکرد میگفت اینا چشونه خودشو یادش نمیومد😍

آفرین آره اون روز مادرها گفتن نباید بیاد همه ناراحتن از این موضوع بچه ها میرن بهونه میگیرن. تو خونه

دقیقا هفته پیش یه مامانی رفته بود کلاس پسرم، از مدرسه که اوند گفت توام باید بیای، فرداش جلسه بود تو مدرسه به دو تا از مامانا گفتم دیدم همونام دقیقا این مشکلو داشتن

دقیقا هفته پیش یه مامانی رفته بود کلاس پسرم، از مدرسه که اوند گفت توام باید بیای، فرداش جلسه بود تو ...

ما هیچ نماینده نداریم جلسه ام نزاشتن تاحالا کاش میشد همه میگفتیم‌ چون همه همین‌ نظرو دادن

کتاباش‌ رو خیلی راحت حل میکنه همه چی رو شعر ها همه حفظ‌ میکنه زود فقط شطرنجی اولش یکم اذیت کرد الان ...

یه کتابی هست به نام دستی که بوسه میزند، واسه پسرم میخوندم و قبل رفتن دستاش رو بوس میکردم

خیلی تاثیر خوبی داشت و کمتر دلش تنگ میشد

احساس میکنم مشکل دخترتون دلتنگیه و مامانه هم که میاد بدتر اذیت میشه

2810