سلام🌝
لطفااااا اگه میتونید کمکم کنید و راه حل منطقی بدین بهم نه اینکه برم دعوا کنم😂🤍
خلاصش اینه من یه آدمیم که زود با همه صمیمی میشدم البته الان مدتیه اینجوری نیستم
واسه همین پیش کسایی که مثلا دوستامن درمورد یکی از مشکلاتم که با نامزدم دارم صحبت کردم و چون براشون موضوع جذاب بود انگار هر روز درموردش ازم میپرسیدن تهش چی شد و اوایل توهین نمیکردن و بیشتر شوخی میکردیم
اما من متاسفانهههه سر صمیمیت و شوخی چونکه فکر میکردم دیگه دوستام از حد خودشون جلوتر نمیان یکم غر میزدم و مشکلم برای من اونقدررر بزرگ نبود که کم کم دوستام بزرگش کردن!دیگه کم کم میدیدم با پررویی تمام واقعیت و مشکلم رو میکوبوندن تو سرم!به من و نامزدم توهین میکنن!من اوایل جدی نمیگرفتم و نشنیده میگرفتم و حقیقتا اصلااااا دلم نمیاد کسی رو ناراحت کنم حتی اگه بهم توهین کنه😑ولی الان دو ساعته به این موضوع فکر میکنم و بخاطر تک تک توهینایی که کردن ازشون بدم میاد!
الانم نمیومدم اینجا که شما بگین اشتباه کردم چون بله میدونم و متوجه شدم نباید حتی جلو خونواده و دوستا و...از مشکلاتی که با پارتنرمون داریم بگیم و بهتره خودمون حلش کنیم🌱
اما مشکلم اینه الان اگه یکی باز همون حرفا و توهینارو تکرار کرد چی بگم؟چطور رفتار کنم؟که هم ضایع نباشه هم متوجه اشتباهشون بشن
ممنون میشم منطقی و اروم اگه نظری دارین بدین چون اعصابم بشدت خرابه حوصله بحث الکی ندارم🤍🦋