2777
2789
عنوان

راه حل میخواممم🤍🌝🦋

124 بازدید | 12 پست

سلام🌝

لطفااااا اگه میتونید کمکم کنید و راه حل منطقی بدین بهم نه اینکه برم دعوا کنم😂🤍

خلاصش اینه من یه آدمیم که زود با همه صمیمی میشدم البته الان مدتیه اینجوری نیستم

واسه همین پیش کسایی که مثلا دوستامن درمورد یکی از مشکلاتم که با نامزدم دارم صحبت کردم و چون براشون موضوع جذاب بود انگار هر روز درموردش ازم میپرسیدن تهش چی شد و اوایل توهین نمیکردن و بیشتر شوخی میکردیم

اما من متاسفانهههه سر صمیمیت و شوخی چونکه فکر میکردم دیگه دوستام از حد خودشون جلوتر نمیان یکم غر میزدم و مشکلم برای من اونقدررر بزرگ نبود که کم کم دوستام بزرگش کردن!دیگه کم کم میدیدم با پررویی تمام واقعیت و مشکلم رو میکوبوندن تو سرم!به من و نامزدم توهین میکنن!من اوایل جدی نمیگرفتم و نشنیده میگرفتم و حقیقتا اصلااااا دلم نمیاد کسی رو ناراحت کنم حتی اگه بهم توهین کنه😑ولی الان دو ساعته به این موضوع فکر میکنم و بخاطر تک تک توهینایی که کردن ازشون بدم میاد!

الانم نمیومدم اینجا که شما بگین اشتباه کردم چون بله میدونم و متوجه شدم نباید حتی جلو خونواده و دوستا و...از مشکلاتی که با پارتنرمون داریم بگیم و بهتره خودمون حلش کنیم🌱

اما مشکلم اینه الان اگه یکی باز همون حرفا و توهینارو تکرار کرد چی بگم؟چطور رفتار کنم؟که هم ضایع نباشه هم متوجه اشتباهشون بشن

ممنون میشم منطقی و اروم اگه نظری دارین بدین چون اعصابم بشدت خرابه حوصله بحث الکی ندارم🤍🦋

اگه این دفعه چیزی گفتن بگو خداروشکر مشکلمون حل شده و دیگه اون مسائل رو نداریم  

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

خیلی راحت

ارتباطتو کم یا قطع کن

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بگو مشکل من اونقدری که شما بزرگش کردید بزرگ نبود،اشتباه از من بود که یه بار خواستم درد و دل کنم،باهاشون سرد شو اینا دوست نیستن،منم یوقتا دعوامون میشد مشکلمو به نزدیکام میگفتم بعد همش خودخوری میکردم چرا نتونستم یکمی خوددار باشم،اخه بعد میدیدم قضیه رو واقعا بزرگنمایی میکردن،کاش یکی وقتی ناراحتم بزنه پس کلم بگه حواست باشه همه چیو نگیییییی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

این خیلی خوبه که فهمیدی کارت اشتباه بوده و دیگه تکرارش نمیکنیاما هیچ ایده ای ندارم برا کسایی که انقد ...

قطع رابطه که نمیتونم اما خیلیییی کمرنگش کردم و چند روز بعد از اینکه هی توهین میکردن دیگه اصلاا صمیمانه رفتار نمیکردم بحثو عوض میکردم تا درمورد من و نامزدم صحبت نکنیم 

درکل الان ناخوداگاه دوست ندارم باهاشون صمیمی شم

بگو مشکل من اونقدری که شما بزرگش کردید بزرگ نبود،اشتباه از من بود که یه بار خواستم درد و دل کنم،باها ...

وای دقیقااااا

الان رابطمو خیلییی کمرنگ کردم و دیگه واقعا اجازه نمیدم درمورد من و نامزدم توی اون جمع صحبتی بشه چون بهترین راه حله

وای دقیقاااااالان رابطمو خیلییی کمرنگ کردم و دیگه واقعا اجازه نمیدم درمورد من و نامزدم توی اون جمع ص ...

من به قدری حرص خوردم و هر دفعه به خودم قول دادم چیزی نگم،ولی وقتی اعصابمو خورد میکنه میگم،بعدشم پشیمون میشم،البته نمی‌ذارم بدشو بگه کسی تو یه مسائلی که حق با من بوده،ولی بازم نباید بگم،باید خودمون حلش کنیم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

من اشتباه کردم یه بار درموردش صحبت کردم که بعدش هر روز یاداوری میکردن😬

دیگه الان شدین مضحکه دست اونا 

خدایی چقد رفیقات بی جنبه ان

پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند