2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

188 بازدید | 16 پست

سلام خانوما.بچه ی من چاقه.میدونم بده و باید وزنش متناسب باشه.جدیدا ازمایش خون داده چربی خونش بالاست.حالا شوهر من روزی نیس که اینو تکرار نکنه.این بچه هرچی میخواد بخوره میگه چربیت بالاست.نخور.چاق شدی.

خسته شدم.امشب عصبانی شدم گفتم چقدر تکرار میکنی. گناه داره بچه.داد زد گفت تو نمیفهمی حالیت نیس چقدر چربی خونش زیاده.هرچی میگم بابا تحرکش زیاد بشه خوب میشه.میگه نه خیلی زیاده بده خطرناکه برو خودتو به روانشناس نشون بده روانی

خیلی ناراحتم.خیلی

من مقصرم؟حق دارم ناراحت بشم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کنترل کن از همین الان اینطوری باشه خطرناکه تو باید غذاشو کنترل کنی چون مادر خونه ای

بله.درست.ولی ورزش و تحرک با پدرشه.پدرش باید ببرتش ورزش.نمیکنه.بد اینکه روزا تقریبا ۲ یا ۳ خونه س.بعدش وقتش ازاده

چرا؟من هگ هی سرکوفت بهش بزنم؟یا نه.مواظب تغذیه ش باشم؟خوب دارم سعی میکنم چیزای سالم بخوره ولی شوهرم ...

شوهرم نمیبینه چیه

غداهای چرب و روغنی و شیرینی،هله هوله و ...اینارو از رو سفره جمع کنین خودتونم نخورین

ن ک بذارین رو سفره ب بچه بیچاره بگین نخور

بنظرم جفتتون مقصرین چون هم باید تحرکش زیاد باشه و هم تغذیشو کم و سالم کنید،اینکه فقط تحرکش زیاد بشه یا اینکه هیچی نخوره موثر نیس

خدایا مرسی بابت همه چیزایی که دادی و ندادی❤️

شوهرم نمیبینه چیهغداهای چرب و روغنی و شیرینی،هله هوله و ...اینارو از رو سفره جمع کنین خودتونم نخورین ...

منظورم اینه که متوجه کارهای من نیس.از وقتی جواب ازمایش اومده سرخ کردنی چیپس و پفک رو حذف کردم ولی نمیبینه

2810