2777
2789

۸ ماهشه از ۷ ماهگی شرو کردم ولی هرچیو دادم حالت تهوع میگیره میاره بالا اصلا علاقه ندارع و نمیتونه بخوزع تورو خدا کمک کنین چیکارش کنم

اوق میزنه که طبیعیه.باید غذاهای نرم بهش بدی تا بلعیدنو یاد بگیره

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سوپ سرلاک فرنی هرچی دادم حالت تهوع داره تا حالا یه قاشقم نخوزده

سوپ سبزیجات ساده بهش بده

پوره ی هویج فکر کنم خوب باشه

اولش طبیعی باشه فکر کنم

زیاد بهش سخت نگیر،چون استرستو متوجه میشه

بعد هم تنوع غذایی نباید زیاد باشه،معمولا میگن هفتگی یه غذا اضاف کنید چون احتمالش هست بچه حساسیت داشته باشه

دلتنگ آواز قو🦢
رفلاکسیه همش شیر بالا میاورد

اگه رفلاکس داره بحثش جدا هست حتما ببر دکتر براش دارو بده بعضی از بچه ها تا ۲ سالگی ممکنه دارو بخورن

ولی اگه مشکل بلع داره باید ببریش پیش یه دکتر گفتار درمان که در حیطه بلع کار کنه تا صورتش ماساژ بده عضلات صورت و فکش راه بیفته.

من پسرم همین مشکل رو داشت اصلا یه لقمه هم قورت نمیداد.بردمش الان خیلی بهتره

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت