2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج این بلاگرو نگاه😐دوباره عروس شده چه لباس عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 39 پست

چطور روشون میشه دوباره این کارارو بکنن 

به جای اینکارا و این فخر فروشیا زحمت بکشن دست دوتا جوون نیازمندو بگیرن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خجالت نمیکشن؟ من دچار شرم نیابتی میشم 

اخه چرا باید لباس عروس دوباره بپوشی اونم توی تالار 

با همون تم عروسی 🫠 با اون پولت یه مدل دیگه جشن بگیر خب 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این تبلیغ نکرده

خب الآن تبلیغ نمیکنه که مثلا دوهفته ی دیگه میگه بنا به درخواست خیلی‌هاشون آدرس آرایشگاه اینه آدرس رستوران اینه آدرس مزون لباسم اینه آدرس آرایشگاه شوهرش اینه همشون هم الکی میگن چون خودتون درخواست کردید دا م آدرس میزارم🤣

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
مطمعن باش همه چیش تبلیغه کامنت های زیرشو بخونی آرایشگاه لباس سالن و ...

نه من خیلی وقته میبینم ولی فالوش ندارم  

فقط آرایشگاه رو تبلیغ کرده 

شوهرش قهرمان پرورش اندامه

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

اه اه بلاگرای عقده ای حالمو بهم میزنن

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
خب الآن تبلیغ نمیکنه که مثلا دوهفته ی دیگه میگه بنا به درخواست خیلی‌هاشون آدرس آرایشگاه اینه آدرس رس ...

چی بگم 

شوهرش قهرمان پرورش اندامه

تبلیغ نکرده که

چند روز دیگه کم کم شروع میکنه : خیلی درباره تالارم پرسیده بودید ، خیلی درباره ارایشم میپرسید ، خیلی گفتید لباست از کجا بوده و…

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

چند روز دیگه کم کم شروع میکنه : خیلی درباره تالارم پرسیده بودید ، خیلی درباره ارایشم میپرسید ، خیلی ...

شوهرش ولی خیلی پولداره قهرمان پرورش اندامه

دارندگی و برازندگی اونی که داره دلش میخواد انجام میده عجبااا

این بیشتر شبیه عقده هست 

منم به اندازه خودم دارم ولی هیچوقت اینطوری عقده پراکنی نمیکنم

2810