2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج این بلاگرو نگاه😐دوباره عروس شده چه لباس عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 39 پست

چطور روشون میشه دوباره این کارارو بکنن 

به جای اینکارا و این فخر فروشیا زحمت بکشن دست دوتا جوون نیازمندو بگیرن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خجالت نمیکشن؟ من دچار شرم نیابتی میشم 

اخه چرا باید لباس عروس دوباره بپوشی اونم توی تالار 

با همون تم عروسی 🫠 با اون پولت یه مدل دیگه جشن بگیر خب 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه این تبلیغ نکرده

خب الآن تبلیغ نمیکنه که مثلا دوهفته ی دیگه میگه بنا به درخواست خیلی‌هاشون آدرس آرایشگاه اینه آدرس رستوران اینه آدرس مزون لباسم اینه آدرس آرایشگاه شوهرش اینه همشون هم الکی میگن چون خودتون درخواست کردید دا م آدرس میزارم🤣

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
مطمعن باش همه چیش تبلیغه کامنت های زیرشو بخونی آرایشگاه لباس سالن و ...

نه من خیلی وقته میبینم ولی فالوش ندارم  

فقط آرایشگاه رو تبلیغ کرده 

شوهرش قهرمان پرورش اندامه

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

اه اه بلاگرای عقده ای حالمو بهم میزنن

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
خب الآن تبلیغ نمیکنه که مثلا دوهفته ی دیگه میگه بنا به درخواست خیلی‌هاشون آدرس آرایشگاه اینه آدرس رس ...

چی بگم 

شوهرش قهرمان پرورش اندامه

تبلیغ نکرده که

چند روز دیگه کم کم شروع میکنه : خیلی درباره تالارم پرسیده بودید ، خیلی درباره ارایشم میپرسید ، خیلی گفتید لباست از کجا بوده و…

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

چند روز دیگه کم کم شروع میکنه : خیلی درباره تالارم پرسیده بودید ، خیلی درباره ارایشم میپرسید ، خیلی ...

شوهرش ولی خیلی پولداره قهرمان پرورش اندامه

دارندگی و برازندگی اونی که داره دلش میخواد انجام میده عجبااا

این بیشتر شبیه عقده هست 

منم به اندازه خودم دارم ولی هیچوقت اینطوری عقده پراکنی نمیکنم

2810