دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم شما قرار نیست پزشک بشی خیلیا با این رویا موندن و نشده هوش خاصی میخواد اگر دفعه دیگ قبول نشدی عمرتو تلف نکن ۱۱ هزار شدی نمیشه معجزه بشه سال بعد واقع بین باش موفق باشی
وای ببخشید مردم با رتبه ۳۶۰ کنکور تجربه و پزشکی تهران فخر نمیفروشن بعد یه جوجه با حسابداری فخر میفرو ...
خدا نسل شماهارا منقرض کنه عزیزم که رشته های بقیه رو پایین میاری وجود شما وجودتون تو جامعه سمه
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
اره خیلی خوبه من دوتا دختر خاله هام حسابداری خوندن تو شرکت کار میکنن حقوقشون خیلی بالاس در ضمن برای حسابداری باید ریاضی رو تو کنکور خیلی بالا بزنی دولتی بیاری همینطوری الکی نیست اینم که این تاپیک رو زده هیچی حالیش نیست چرت میگه اصلا
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..