2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی برای هدفم لازم باشه ۱۰ سال هم میمونمدیگه هم باهاشون ارتباط نداشته باش حتماااا هم هیچی از برنا ...

بلکشون کردم بدجور دعوا کردیم گفت ما میریم دانشگاه تو بمون گفتم باشه به سلامت

خب بگو من پزشکی میخونم اخرش تو رو استخدام میکنم برای کارای مالی مطبم 🤣

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

این خانم احتمالا خودش مدیریت خونده و داره خودشو میکشه که بگه مهمه

شما حالا برو پزشک شو بعد ب خودت اجازه بده بیای رشته های بقیه رو مسخره کنی ...

اولا تو رشتت کاملا فرق میکنه تو تجربی 

اونا انسانی احتمالا انقد عقلتون نمیکشه ک ن تو باید رشتت رو با اونا مقایسه کنی نه اونا با تو 

انسانی رشته تاپش یا فرهنگیانه یا مدیریت بازرگانی و حسابداری

ولی تجربی تاپ بیشتری داره 

خیلیام با منم منم همین دوتایی ک میگی بدن رو نمیارن😄

ندیدی چقدر گریه کردم نیش خندی زد اونم جلوی جمع:(((((((

مگه تو چند سالته ؟ هنوز سن و سالی نداری . تجربه هم نداری . اگر تجربه داشتی میفهمیدی اونها خیلی احمقن که برای چیزی نیش خند زدن و پز دادن که ۵ سال دیگه به خاطرش افسردگی میگیرن . بعدش تو با اونها میخندی . کی میخنده ؟ اونی که آخر میخنده . ابنها ضرب المثلهای قدیمه . از همونوقدیم اینجور آدم ها بودن که اولش میخندیدن و آخرش گریه میکردن . حضرت مسیح ع میگه خنده ی عاجل نشان دهنده ی گریه واپسین است . یعنیرخنده ی عجولانه گریه به دنبال خودش داره . بی تجربه ای و الکی داری غصه میخوری . از همین الان اینو بدون که تو برد کردی . در بدترین حالتدچی میشه ؟ اونها ۱ سال زودتر از تو فارغ التحصیل میشن . این پز دادن داره ؟ احمقن که ذوق کردن . انگار پزشکی قبول شدن . 

2810