2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
حسابداری رو منم میتونستم بزنم مدیریت بازرگانیم میتونستم بزنم منتها اصلا نگاهم بهشون نکردم من فقط هدف ...

حسودی 

خیلی هم حسودی البته ببخشید که میگم 

من مطمعن هستم حسابداری و ... هم نمیاوردی

به رفیقت حسادت نکن بشین بخون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ببخشید مردم با رتبه ۳۶۰ کنکور تجربه و پزشکی تهران فخر نمیفروشن بعد یه جوجه با حسابداری فخر میفروشه؟

بهش میگفتی پزشک میشم چند سال استخدامت میکنم اسکل🖕🏻

*ببخشید واقعا عصبانی میشم از این آدما*

حسودی خیلی هم حسودی البته ببخشید که میگم من مطمعن هستم حسابداری و ... هم نمیاوردیبه رفیقت حسادت نکن ...

خیلی بده رشته پزشکی را بالاتر از حسابداری بدونیم حسابداری هم رشته سختی است  

درسته کارشون درست نبود اما پزشکی هم بالاتر از حسابداری نیست جامعه به همه رشته ها نیاز داره

آره ولی برای خارج از کشور که همه رشته هارو به یه دید نگاه می کنن و پرستیژ کاری دارن نه ایران که مردم حاضرن فرش زیر پاشون بفروشن بچه شون پزشکی بیاره کاری به علاقه هم ندارن غیر این بود انقدر موسسات کنکور بولد نبودن برای رشته های تاپ تجربی 

کاش یاد بگیریم رشته های بقیه را پایین نیاریم خیلی ها هستن مدیریت خوندن شدن رییس بانک درامدشون از پزش ...

پایین نیاوردم عزیزم این استان نیاز به انرژی و روحیه داره الان در ضمن کار پیدا نمیشه دیدم که میگم طرف فوق لیسانس مدیریت بازرگانی داره الان چندین سال دنبال شغل میگرده ولی کو کار....

سلام دخترررررررررررم با تشکر
آره ولی برای خارج از کشور که همه رشته هارو به یه دید نگاه می کنن و پرستیژ کاری دارن نه ایران که مردم ...

دیگه ما باید از خودمون شروع کنیم اره حرف شما درسته چون اینجا کشور عقب مونده ای هست

حسودی خیلی هم حسودی البته ببخشید که میگم من مطمعن هستم حسابداری و ... هم نمیاوردیبه رفیقت حسادت نکن ...

نه اتفاقا میاوردم من رتبم 11هزار بود حتی پیرا پزشکی هم میاوردم ولی پیرا پزشکیم نزدم 

فقط سه تا رشته پزشکی دندان دارو سازی زدم 

دوستامم رشتشون انسانی بوده برای اونا حسابداری شاید بالا باشه چون انسانین یا مدیریت ولی من حتی نگاشم نکردم چون تهش بیکاریه و شغل پایین 

پایین نیاوردم عزیزم این استان نیاز به انرژی و روحیه داره الان در ضمن کار پیدا نمیشه دیدم که میگم طرف ...

من که مدیریت میشناسم کارمند بانک شد اون کار پیدا کردن دیگه به عرصه طرف بستگی داره

درسته کارشون درست نبود اما پزشکی هم بالاتر از حسابداری نیست جامعه به همه رشته ها نیاز داره

دقیقا♥︎

متاسفانه جامعه‌ی امروزی ...فقط رشته ها رو بر اساس پولی که میشه درآورد ازشون رده بندی میکنه

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

واا پزشکی بالاتر نیس؟😐😐

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
2810