2777
2789
عنوان

حاجی دلم براش تنگ شده

244 بازدید | 25 پست

الان چه غلطی کنم خودم زدم همچیو خراب کردم خودم گفتم دیگه باهم حرف نزنیم الان میبینم هیچ ادمی نمیتونه شبیه اون باشه اون واقعی بود ادا در نمیاورد حتی یه بارم باهم دعوا نکردیم ذره ای ازش دلخور نشدم ولی گند زدم تو همچی 

بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم یه لحظه بود بعدش پشیمون شدم

خب نمیتونی باش بگی؟ 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

خب نمیتونی باش بگی؟

چی بگم دیگه بهمن ماه پارسال بود فکر کنم الان دیگه ازم متنفره خیلی بد بهش زدم بعدا بهم گفتن تا چند وقت افسردگی گرفته بود با کسی حرف نمیزده 

وااا خودت تو متن تاپیک گفتینه من خودم روحیم داغونه مردم ازارم نیستم...

اون تیکه کلاممه حاجی رم از جمله برداری باز معنی میده متوجهی چی میگم؟

خیلیم عالی 

چی بگم دیگه بهمن ماه پارسال بود فکر کنم الان دیگه ازم متنفره خیلی بد بهش زدم بعدا بهم گفتن تا چند وق ...

می‌فهمم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اون تیکه کلاممه حاجی رم از جمله برداری باز معنی میده متوجهی چی میگم؟خیلیم عالی

باشه عزیزم چرا انقد خشن

من خودم عشقمو حاجی صدا میزنم بابت همون فک کردم شماهم مثه منی...

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

خودکرده راتدبیرنیست،، اگرمیتونی ی باردیگه شانس تو امتحان کن،، لااقل شرمنده دل ت نباشی

به نام خدایی که قیمت دیدارش مرگ ست♡ درخواست کسی پذیرفته نمی شود،، متشکرازشعوربالاتون"