2777
2789

من یه دوقلو ده ماهه دارم ۱۰ماهه نخوابیدم همیشه خستمو سردرددارم اما نمیتونم یه نیم ساعت بخوابم یکم سرحال بشم شده روزیکه حالم انقدر بد بوده که باید تو رختخواب میبودمو ودکتر لازم بودم اما مجبور بودم سرپا باشم الانم خستم بغلای سرم دردمیکنه اما نمیتونم یه کم بخوابم شبا هم اصلا خواب ندارم شاید سه ساعتم نخوابم اونم پشت سرهم نیست حمومم برم با استرس باید با موهای خیس بیام بچه شیر بدم هفته ای یبار به زور حموم میرم غذا خوردنمم سرپاییه تفریح و تلویزیون وخریدم کلا تعطیل شده دلم لک زده یه ساعت مال خودم باشم گوشی نگا کنم کارای شخصی مو انجام بدم بعد چطوری بعضی از خانما میگن سومی روهم بیاریم یعنی بهشون خوش میگذره منکه با این دوتا دیگه توبه کردم اما بعضیا خوشحال وخندون فکر سومین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پول دارن ، علاقه و حوصله دارن ، پرانرژی و خوش اخلاق هستند 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

عزیزم چقدر سخت گذشته بهت. حق داری واقعا. دوقلو سختیش با دوتا بچه برابر نیست. اونایی که هوس بچه سوم دارن دوتا جدا جدا به دنیا آوردن و این سختیش خیلی کمتر از دوقلو داشتنه. خدا بهت قوت بده.