2777
2789
عنوان

پی پی برادرزادته

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 50 پست

وای چرا اینقدر با الویه داستان جنجالی درست میشه 🤣🤣

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا، حرفی هم بزنیم میان میریزن سرمون و از عروسه دفاع میکنن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
هیییییچییییییبه خوردن ادامه داد، من همون نون گوجه رو هم گذاشتم رو سفره، الان تو راه برگشت به خونم

هیچی نگفتی؟ فهمیدن ناراحت شدی؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

چقدر بد جنس بوده حالا یه غذا آدم با روی باز و مهربونی  بذار جلوی مهمان یعنی اینقدر سخت شده چقدر بعضی آدمها بدذات شدن 

مادرشوهر من همینطور من بعضی اوقات با بچه هام میرم خونشون یعنی هیچ برای بچه های من نمیاره فقط نگاه می کنه 

چی بگم والا، حرفی هم بزنیم میان میریزن سرمون و از عروسه دفاع میکنن

من نمیدونم اینا واسه خانواده خودشونم همینجوری گارد دارن و تخم مرغ میزارن جلوشون ایا

پس مهمون نوازیو ادبو احترام چی میشه پس بخدا هزار بار مهمون سرزده داشتم فوری برنجو مرغ گذاشتم  ن مردم ن گدا شدیم با روی خوش مهمون از خونم رفته چقد انتظار دارم شوهرم ب خانوادمو فامیلم احترام بزاره همونقدرم اون انتظار داره 

بنظرم اینا ادم با دعوت خودشونم بره باز ی چیزی درمیارن واسه بی احترامی 

من نمیدونم اینا واسه خانواده خودشونم همینجوری گارد دارن و تخم مرغ میزارن جلوشون ایاپس مهمون نوازیو ا ...

الان اومدم یادداشت کردم زدم به آیینه اتاقم هرگز حتی با دعوت خونه این برادرم نرم که یادم نره چون من خیلی سادم دو هفته دیگه یادم میره

هیچی هیچی لال شدم..مغزم قفل شدبله همه فهمیدن، به عمد اینو گفت

خیلی بده  ولی خب فهمیدی ک چقد براشون. مایه بزاری  دیگه م نرو 

آفرین به شما. کاش به برادرت یه جوری برسونی که ناراحت شدی.

فهمید، فقط وقتی زنش داشت میخندید یه نگاه کرد به من و سریع سرشو انداخت پایین و به خوردن ادامه داد...نمیدونم حس کردم براش ارزشی نداشت که واکنشی نشون بده...

2810