من بچم زیر یکسال دارم خودم تا الان سرکار بودم ولی بخاطر بچم دیگه سرکار نمیرم فعلا ،شوهرم شغلش به جوریه که فقط آخر هفته میاد خونه ، و تمام اون مدت مامانم میاد پیشم،
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گفتم خب شام میومدن خونمون بهتر بود لااقل ایم مهمونی روش بود ،که برگشت گفت من سرمایه از خودم ،کار از خودم،زحمت از خودم ،بعد باید از تو اجازه بگیرم واسه خواهرزاده ام چیز بخرم ، پول خودمه دوس دارم خرج کنم
چرا ما خانما اینقدر بی رحم حرف میزنیم یعنی چی حق داره چیپس بخره مسئله چیپس و پفک نیس مسئله اینکه یه زن شریک زندگی شوهرش هست و برای ولخرجی کردن تو هر زمینه ای باید رضایت طرف مقابلش رو داشته باشه تا زمانی که خودمون که هم جنس هستیم همو درک نکنیم توقع از مرد زندگی نباید داشت
آختیار چیپس خریدن دست زنش نیست به شرطی که اول مایحتاج زن و بچه اش رو گرفته باشه نه اینکه از گلوی زن و بچه بگیره بده به خواهر زاده و برادر زاده و عمه و خان باجی حرومه همون چیپس به اونا اگر اون زن و بچه راضی نباشه