2777
2789

سلام دوستان

من امسال مقطع کاردانیم تموم میشه میرم کارشناسی

شرایطم اینطوریه ک مادرم این یک سال پسرم رو نگ داشته و الان رسما میگ دیگ ب من مربوط نیست ک خب حق داره

از طرفی این دو ترم باقی مونده ینی تا خرداد ماه قرار بره پیش مادرشوهرم ک خب خیلی حرف زشت میزنن و با لحجه حرف میزنن ک قطعا تاثیر منفی میزاره روی پسرم داره

حالا با این شرایط پسرم رو ببرم مهد کودک سال بعد یا موقتا بیخیال کارشناسی بشم و چندسالی رو صرف بچه ام کنم بعد برم برای لیسانس

تصمیم عاقله و درست چیه؟

بگم ک من صرفا مدرک رو میخام زیاد گیر ولنگ کار نیستم خداروشکر

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

اینم بگم یک دوسالی بخاطر بچه و بارداری دیرتر رفتم دانشگاه و همینجوری هم عقبم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی دانشگاه رو عوض کنی بری جایی دیگا تو کلاس های غیر حضوری شرکت گن 

یا اگه بچت دو سه سال دیگه مدرسه میره وایسا همون موقع که رفت مدرسه توهم برو ادامه درستو بخون

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
براش پرستار بگیر

متاسفانه اصلا اعتماد ندارم

یکی رو خیلی دوست داشتم و هم نوع تربیتش رو هم پرستاری رو ک اونم پرستار دوتا بچه از خانواده ثروتمندی شده عمرا ول کنه اونجا رو🥲

بفرستش مهد بهترین کارومیکنی براش خیلی خوبه

سه سالشه میترسم اذیت بشه اینقدر ک همه از فضای مهد بد میگن

بستگی به بچه داره دختر من یکماه به زور و گریه رفت دیگه هم نرفت میزازم پیش شوهرم میرم سرکار

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
مدرک بگیری که چی بشه بعدش.؟ بچه نیاز داره پیش مادرش باشه

دقیام خودمم قبول دارم

دوسه سال دیگ هم میتونم مدرک بگیرم اما این روزهایی ک بچم بهم نیاز داره هرگز برنمیگرده

سه سالشه میترسم اذیت بشه اینقدر ک همه از فضای مهد بد میگن

با بچه ها بازی میکنه به مربیشون عادت میکنه شماهم یه مهد خوب پیدا کن حوصلشم سر نمیره

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

2810