2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
کن پز جهازمو ب کسی ندادم و نمی‌دونستم داماد قراره فقط فرش بگیره بعد ک فهمیدم ب اسی حق دادم خساست اصل ...

طومار نوشتی قیمت ریز به ریز وسایلو یادته بعد میگی پز نمیدم😂😂به ما چه که چی خریدی.

استارتر داره از شرایط خودش صحبت میکنه شعور داشته باش قیمت وسایلتو نگو.هر پدری واسه بچش خرج میکنه فکر نکن پدرت شاخ قول شکونده😂

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
این از بی ملاحظگی هستموقع دختر خودشون هم که میشه زیر بار نمیرن

حالا پدر بیچاره ما همه کارم کرده جهاز خوب طلا سیسمونی به بچهاش داده کاش طلبکارمون نبودن 

ی حاری دارم کل سیسمونی دو دست لباس نوزادی بود ی بار جرات نکردن حرف بزنن حالا پدر من واسه بچه من علاوه بر سیسمونی ی پلاک طلاهم گرفته هرروز غر میزنه ک باید یه تیکه دیگم بخره میگه بابات  باید النگو بخره واسه بچه پسر من

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از خساستشون متنفرم ک اینا علاوه بر خساست دخالت هم دارن زبونشون هم اصلا دست خودشون نیست میگم موقع ...

فدای سرت اصلا بهشون فکر نکن هر چقدر دورتر میایستن شما هم فاصله تون رو باهاشون حفظ کنید آرامشتون هم بیشتره😍

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
دقیقا مثع ما

دوقرت و نیمشونم باقیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نه من بابام یخچال و گاز و لباسشویی و ظرف شویی و همرو خودشون خریدن شوهرم فقط سرویس چوب خرید و تلویزیو ...

واقعا یه آپارتمان فروختین برای جهاز؟؟؟ چه کاری بود اونو میزدن به نامت جهازو هم مینداختین گردن شوهر

یخچال و لباسشویی و ظرف شویی و گاز و فرش و بقیه چیزا بعدم عزیزم ما در حد ی جهاز معمولی نمیدیم در حد ی ...

وای خدایا مارک لوازمتو میگی 🤣🤣

ببین خیلی وضعت خرابه که داری میبینی میگه ندارم و تو انقدر گستاخی میگی گدا بازیا چیه

مارک مهم نیست شعور کیلو چند؟!😀

واویلا بگو میخوای کابینتاتونم عوض گنیم 😂😂مامان منم سیسمونی کااامل برا دخترم خرید حتی کن زاییده بود ...

دقیقا ادم از همین زورش میاد 

الان من باردارم همش مبگن بچه ماااا از خونه مااا بعد توقع دارن پدر من خرجیشو بده ب شوهرم گفتم حضانتو بده من میخواست خودشو جر بده که نههه بچه منه فلانه اونوقت سره خرید ی پستونک میگ ب بابات بگو 🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما هم تازه طرف خونه ندارع می‌پرسه جهیزیه بدین حتی طلا هم ما می‌دیم خونه هم می‌دیم طرف هم هیچی نمیده

نه دیگه خونه و ماشین به عهده پسر و خانواده شه، و همینطور هزینه عروسی

دیگه نصف جهازم میندازن گردن داماد به نظرم از زرنگی خانواده دختره

در ثانی هرچی پسر بیشتر بذاره وسط و خرج کنه، خب دخترم جهاز بهتری میبره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
وقتی خونه فرش ۱۵ متری میخواد که نمیشه ۱۲ متری انداختادم برای یه چیزایی باید خرج کنه چون لازمهبه جاش ...

بازم این تصمیمش با کسیه که قراره خریدش رو بکنه

تو نمیتونی خودسر بری با جیب یه نفر دیگه تصمیم بگیری

راه حل دیگه ای هم برای جریان وجود داشته استاتر تو متن تایپک نوشته

بازم این تصمیمش با کسیه که قراره خریدش رو بکنهتو نمیتونی خودسر بری با جیب یه نفر دیگه تصمیم بگیریراه ...

منم گفتم فرش هارو ۱۵ متری بخره چون مدل خونه شه

ولی گلیم نکنه دیگه آشپزخانه رو

نمیشه لج کنی خونه رو نصفه قالی کنی که نه باید حرف ما بشه

اونا که موکت خوب کردن اینا هم میتونن از چیزای دیگه بزنن

منم گفتم فرش هارو ۱۵ متری بخره چون مدل خونه شهولی گلیم نکنه دیگه آشپزخانه رونمیشه لج کنی خونه رو نصف ...

*خوب نکردن

شوهرم که نداد ...پدرشوهرم خرید همشونو ...تابلوفرشم ابریشم کادو دادن .‌بماند که مادرشوهرم چه کریستالا ...

مادرشوهر منم همینجوریه خونش میری انگار وارد کاخ سعدآباد شدی اما برای من ی قرون هزینه نکردن قدر مادرشوهر پدرشوهرتو بدون منکه خیری ازشون ندیدم جز خساست دخالت و اخلاق گوه خوش بحالت واقعا خانواده شوهر خوبی داری 😢

من خودمو چرا ناراحت کنم !؟گفتی همه چیز خودمون خریدیم منم گفتم چوبم گرونه بعد حالا کی گفته یخچال ۱۸۰ ...

چ ربطی داره شما میگی جهاز داماد هم کم نخریدع میگم نه منبیشتر از شوهرم خریدم همرو گرون خریدن و مارک بعدم یکی خوبشو میده یکی معمولیشو هرکس هرجور دوست داره میده دیگ