2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
دقیقا منم مامانم و دوستم همینو میگن بهم بمیرن همه میرسه ب شما اما خب تو زنده بودنشون خاطره خوبی برای ...

دیگه خودشون صاحب اختیار اموالشون هستن باید سطح توقع و ازشون به صفر برسونی که اذیت نشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینکه خانواده ها تصمیم بگیرن اشتباهه

حسابی با شوهرت صحبت کن و از در مظلوم بازی و.... دربیا 

من همسرم میخواستن بدون من برن سرویس خواب بگیرن از ناراحتی و اینا زدم زیر گریه و...

در مورد اینکه چه اندازه بگیریم من شب قبلش با شوهرم صحبت کردم و گفتم اگر قراره ما دو تا ۱۵ متری بگیری ...

سلام متاسفانه این که همش تکرار می‌کنی من مجبورم ۱۵ متری بگیرم .انگار خودت هم قبول کردی ۱۵ متری بگیری .اما در صورتی این کار اشتباه .آقای داماد به نظر خانواده اش ۱۵ متری خریده بدون اینکه با هم سر متراژ به توافق برسید .شما هم ۱۲ متری بخر بدون اینکه با خانواده داماد سر متراژ به توافق برسید ..اصلا بی احترامی نکن دعوا هم نگیر اما کمی از خودت اقتدار نشون بده و خودت و خانواده ات رو مجبور نکن که جوری رفتار کنید که دوست ندارید ..بیخبر برید خرید کنید و اگر هم داماد و خانواده اش گله کردن بگو متاسفانه شما اول بدون اینکه به توافق برسیم سر چند متری بودن فرش خرید کردید ..اگر ناراحتید فرش رو تغییر بدید همون ۱۲ متری بخرید ..اما اصلااااا بی احترامی و دعوا نکن که آدم بده شما و خانواده اتون میشید ..موفق باشید .

ایشون میخواست ۱۲ متری بخره اونا ۱۵ برداشتن بابت این ناراحتن چون میگه منم باید ۱۵ بگیرم برامون زیاد م ...

درسته ازنکه هماهنگ نکردن ناراحت بشه ولی به نظرم ایشون باید با همسرش حل میکرد و همسرشون کم کاری کرده در هماهنگی خونه ی عروس و داماد باید به سلیقه ی خودشون و حتی بیشتر عروس خانم چیده شه. خانواده ها اگه حامی هستن بهتره فقط کمک مالیشون رو نسبت به قدرت مالیشون داشته باشن. 

اسی جون شما همسرتو باید توجیه کنی عزیزم. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
در مورد اینکه چه اندازه بگیریم من شب قبلش با شوهرم صحبت کردم و گفتم اگر قراره ما دو تا ۱۵ متری بگیری ...

عزیزم مجبور نیستی . الان دیگه کل خونه رو که فرش نمیکنن.

یه فرش وسط میندازن. 

شما برو ۲ تا ۱۲ متری تو بردار نگران چیزی هم نباش . اگر دیدی نمیشه فردای عروسی برو عوص کن . با فرش فروش طی کن بگو که شاید بیاری برا تعویض .

اگر هم حرفی زدن بگو مثل اون یکی عروستون دو تا ۱۲ آوردم. 

به پدر مادرت هم فشار نیار خانواده ای که حرف در بیار باشن خودتو تیکه تیکه کنی هم باز حرفشونو میزنن.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

من تجربه خودمو بخوام بگم این شوهر و مادرشوهر پیرت میکنن. مادرشوهرت از اونایی که خودشو صاحب زندگیت می‌دونه و شوهرتم از اونایی که چشمش به دهن مادرشه و این خیلی سخته تو زندگی من 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
دیگه خودشون صاحب اختیار اموالشون هستن باید سطح توقع و ازشون به صفر برسونی که اذیت نشی

اخه نمیشه توقع نداشت که 😂هر جورم فک بکنی نمیشه بعدم اموال آدم برا کی جمع میکنه؟برا بچش جمع میکنه دیگ این کارا ب نظرم خیلی چیپ و زشته خدایی خونواده من خیلی وقتا سنگ تموم میزارن اونا میان میرینن ب ابروم فک کن از وقتی دخترم دنیا اومده ی تیکه طلا براش نخریدن یا ی النگویی گوشواره ای مگه طلا بچگانه چقدره نهایت دوگرم یا چهار گرم قثطم همین نوه دختر دارن موقع زایمانم ی ملیون تو پاکت کردن آوردن گذاشتن زیر قنداق بچم 😂

اخه ما اصلا از این چیزا نداریم و همه جهازو خونواده دختر میده اینکه تو یکی بده من یکی ما خیلی بدمیدون ...

این چیزی که شما بهش میگی فقط همین!!!سرویس چوب شامل تخت و میزآرایش و کمد میشه یعنی کل لوازم اتاق خوابو داماد میخره،مبل هم شامل سرویس چوب میشه،تلویزیون و لوازم صوتی هم به عهده داماده.

عروسه چی میگیره پس؟!چند تا وسایل ریز فقط

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نه ما اینجا دختر سرویس چوب داره فقط فرش نصف نصفهاما شوهرم اینا میگن شما باید دو تا بدین ما یکی

شوهرت خوب حرفی زد گفت بذار پدر مادرا تصمیم بگیرن 

شما هم یه دونه متناسب سایز خونه بخرید 

حرفی زدن پدرت با قاطعیت جواب بده که بحث رو تموم کنه 

و شماهم بگو دیگه پدر مادرا تصمیم گرفتن و دیگه بحث رو ادامه نده 

بحث کردن زیادی دعوا میاره 

یعنی پذیرایی خونه ۴۵ متره که سه تا ۱۵ می خوای خونه خودته یا مستاجری 

این چیزی که شما بهش میگی فقط همین!!!سرویس چوب شامل تخت و میزآرایش و کمد میشه یعنی کل لوازم اتاق خواب ...

یخچال و لباسشویی و ظرف شویی و گاز و فرش و بقیه چیزا بعدم عزیزم ما در حد ی جهاز معمولی نمیدیم در حد ی جهاز عالی میدیم دکوریای گرون قیمت و همه چیز مارک بوش و فیلیپس نمیایم سرویس چوب دامادو بزاریم دور خونه چهارتا گل بچینیم 😊

اخه نمیشه توقع نداشت که 😂هر جورم فک بکنی نمیشه بعدم اموال آدم برا کی جمع میکنه؟برا بچش جمع میکنه دی ...

همینجوری پولدار شدن دیگه😂 اینا بدترین ظلم و در حق خودشون دارن میکنن اینکه آدم حواسش به دخل و خرجش باشه خوبه ولی اینکه ماشین ۷,۸ میلیاردی داشت باشی و آب از دستت برای بچت نچکه عجیبه درکشون نمیکنم