2777
2789
عنوان

سلام یا صاحب الزمان💚🌱 ختم صلوات به نیت تعجیل تو ظهور و سلامتی آقا♡

| مشاهده متن کامل بحث + 3434 بازدید | 1018 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی پستمو دید دعا کنه حالم خوب شه وضعیتم خوب شه خیلی حالم خرابه بخدا💔💔😔

سلام قشنگم♡ الهی زود زود خوب شی🌸

برای حل مشکلاتت چله صلوات به نیت آقا امام زمان رو بخون خیلییی عالیه🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
امام زمان صدامو میشنوه الان؟

آره قشنگم میشنوه🌸 و همیشه کنارته و دعات میکنه🌸

انشاءالله زود زود جوری مشکلاتت حل میشن که باورت نشه🌸

اصلا نذار شیطان حرفای ناامید کننده بهت بزنه♡

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
سلام قشنگم♡ الهی زود زود خوب شی🌸برای حل مشکلاتت چله صلوات به نیت آقا امام زمان رو بخون خیلییی عالیه ...

حتما عزیزم‌ مرسی ک گفتی🥺💔محتاجم ب دعای قشنگتون😔

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🥺

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
آره قشنگم میشنوه🌸 و همیشه کنارته و دعات میکنه🌸انشاءالله زود زود جوری مشکلاتت حل میشن که باورت نشه� ...

ولی بامن قهره میدونم دلش بدجور شکسته من زدم زیر قولم دوباره

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

حتما وقتی حرفی میزنی قبل اینکه طرف مقابلت بشنوه آقا اون حرف میشنوه

یعنی من الان ک دارم پیام میدم هم میفهمه؟

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یارتویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

تو تاپیکای اینجوری منو تگ کنید لطفا

ولی بامن قهره میدونم دلش بدجور شکسته من زدم زیر قولم دوباره

آخی قربونت برم، نه آقا خیلی خیلی خیلییی مهربونه😍 هیچوقت باهات قهر نمیکنه❤ آخه خیلی دوست داره♡