2777
2789

من یه پیج فیک داخل اینستا زدم 

بعد خواستم پیجم بره بالا هرکی اومد زدم دم دست فالو کردم 

بعد پسره اومد دایرکتم همینجور چرت پرت بافید منظور چت بی منظور منم حواب میدادم هر از گاهی پیشنهاد رابطه داد قبول نکردم

بعد گف حتما اشنایی میخوای لو نری از این حرفا ک زنگ نمیزنی بهم 

میتونه شکایت کنه پیدا کنه 

ن هیچ حرف غیر مرتبطی زدم ن‌چیزی

آره می‌تونه پیدات کنه به راحتی 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
برا چی شکایت کنه آخههههه😑

ولی می‌تونه پیداش کنه خیلی راحته برای کسی که بلده 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

خب اصلا کاری نکرده که بره شکایت کنه و پیداش کنه اگرم خیلی میترسه دلت اکانت بزنه

می‌دونم مگر اینکه بخواد اذیت کنه که غیر ممکنه 

وسواس‌ت بیخودیهاینروزا ملت انقد دغدغه دارن ک بیکار نیستن برن پیگیری چت اینستا رو بکنن

میگف شاید اشنایی من کارمندم برا شغلم بده از این حرفا 

در حالی خودش اومد دایرکت 

من درخ.است دادم

2809