2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره گناه داره بازیچه دست اینا شد

نمیشه گفت بازیچه شده 

گرفتار یه بی تصمیمی و بلاتکلیفی شده که خودشم حاضر نیست کاری بکنه

کار برادر و پدر این خانم درست نیست 

برادر چون میدونست علاقه ای بهش نداره ولی عقدش کرد

پدر چون میدونست علاقه ای نیست ولی از بیماریش و محبت اولاد استفاده کردو پسرش رو‌مجبور کرد دختر مردمو عقد کنه 

ولی دخترم اگه عزت نفس داشته باشه وقتی بهش گفته بهت علاقه ندارم باید کاری کنه تا کار از کار نگذشته 

اما به دخترم حق میدم سنش کمه و هزار تا آرزو و طلاق و حرف مردم😔

چه خواهرشوهر خوبی هستی منطقی هستیحالا من خانواده ای رو می شناسم از خداشونه برادر و عروس جدا بشن یا س ...

خواهرشوهرم بهم دائم میگه اززندگی مابروبیرون جایی نداری اینجا. تودخترمردمی. هیچ احترامی توخانواده مانداری. ج ن د ِِ. خیلی بهم فوش داد ازخونم هم بیرونم کرد. میخام طلاق بگیرم ولی جایی ندارم برم بایدبمونم

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

خواهرشوهرم بهم دائم میگه اززندگی مابروبیرون جایی نداری اینجا. تودخترمردمی. هیچ احترامی توخانواده مان ...

تاپیک هفتمم رو بخون بهت کمک می کنه ❤

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

نمیشه گفت بازیچه شده گرفتار یه بی تصمیمی و بلاتکلیفی شده که خودشم حاضر نیست کاری بکنهکار برادر و پدر ...

اره مطلقه بودن سخته

پسره نباید ب خودش اجازه میداد ب خاطر یکی دیگ با زندگی اون دختر بازی کنه

این دخترم شاید انچنان دوسش نداره ک این حس بد پس زدگی رو تحمل کنه ب احتمال زیاد از حرف مردم و مطلقه بودن میترسه

ظاهرمو کسی میبینه فکر میکنه هیچ مشکلی توی زندگی ندارم یکی از همسایه ها میگفت اوایل که دیدمت فکر میکر ...

اینجوریام نیس بابا عشق وعاشقی کشکه .فکرنکن .همه مردا باذوق طرف زنش میرره همه ی اینا توقصه هاس نیس خواهرم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نمیشه گفت بازیچه شده گرفتار یه بی تصمیمی و بلاتکلیفی شده که خودشم حاضر نیست کاری بکنهکار برادر و پدر ...

اصلا بحث سو استفاده پدرنیست .پدرم فکرمیکنه داره خوب کاری میکنه چون قبل مردنش داره سروسامانش میده ...مثل دوستی خاله خرصه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اصلا بحث سو استفاده پدرنیست .پدرم فکرمیکنه داره خوب کاری میکنه چون قبل مردنش داره سروسامانش میده ... ...

خاله خرسی

گفت داداشم حالا پدردختره شکایت کرده میگه دختر افسرده شده بایدعروسی بگیرین دخترم پسرتونودوست داره ..ن ...

منم بودم همچين دختری رو دوست نداشتم 

وقتی برادرت گفته نمیخوام بازم خودش و خانواده اصرار، وقتی توی چنین مسئله ای برادرت رو درک نمیکنن مشخص میکنه توی هیچ مسئله دیگه ای درکش نمیکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خاله خرسی

چرا ناراحت شدی منکه حرف بدی نزدم گفتم بازیچه نیست و کسی نمیخواد با آینده این دختر بازی کنه فقط یه بلا تکلیفیه 

نه پسر کاری میکنه نه دختر خانم و به دختر خانمم از طرفی حق میدم با هزار آرزو بله گفته این بلاتکلیفی نیست

من حرف بدی نزدم 

اصلا بحث سو استفاده پدرنیست .پدرم فکرمیکنه داره خوب کاری میکنه چون قبل مردنش داره سروسامانش میده ... ...

من نگفتم سوء استفاده 

گفتم با اینکه پدر میدونه علاقه ای وجود نداره ولی بخاطر بیماری و محبت اولاد از این قضیه استفاده کرده و حاضر نیست به حرف برادرتون گوش کنه 

نمیدونم چی توی کلام من دیدید

چرا ناراحت شدی منکه حرف بدی نزدم گفتم بازیچه نیست و کسی نمیخواد با آینده این دختر بازی کنه فقط یه بل ...

نه اشتباه برداشت کردین گفتم بابام فکرمیکنه بهترین کارودرحق داداشم کرده چون سروسامانش داده .درصورتی که ای دوستی خاله خرسه اس .درحق بچش لطف نکرد ظلم میکن .منظورم اونه ..گلی من ناراحت نشدم

نه اشتباه برداشت کردین گفتم بابام فکرمیکنه بهترین کارودرحق داداشم کرده چون سروسامانش داده .درصورتی ک ...

وای خدا نکشت فکر کردم منظورت با منه چقد بهم ریختم فکر کردم ناراحت شدی😓

2810