2777
2789
عنوان

وزن گیری سریع جنین

88957 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم و ۳۲ هفته باردارم 

هفته ۲۹ رفتم سونو  و جنینم ۱۲۵۵ گرم وزن داشت و دیروز که ۳۲ هفته بودم رفتم و دکتر گفت ۱۳۹۰ گرم بیشتر نیست😓😟🙁 درصورتی ک باید ۲ کیلو باشه اما تو این دوهفته وزن نگرفته..

بهم گفت برو استراحت و غذات رو بیشتر کن اگه تا ۲ هفته دیگه وزن نگرفت باید ختم بارداری اعلام بشه و سزارین بشی😣😭 بهم ۶ تا امپول بتا متازون هم داد برای تکمیل ریه ش که اگه خدانکرده زودتر خواست بدنیا بیاد مشکل نداشته باشه

حالا من چیکار کنم که تا دو هفته دیگه دست کم ۱ تا ۱/۵کیلو وزن اضاف کنه .کسی هم همچین مشکلی داشته و چیکار کردید؟؟

واقعا اصلا روحیم خوب نیست لطفا کمکم کنید😔

تعداد رای : 0
نظرسنجی
بارداری
0
0%
زایمان
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم 2700بود 

لیدی میل خوردم خودم اضافه کردم 

بستنی زیاد بخور ...شیرینی خامه ای ..ماکارانی..وقتی هم چیزی میخوری بعدش ب پهلو چب دراز بکش ی نیم ساعت 

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  

عزیزم وزن بچه منم خیلی کم بود،هفته ۳۳ وزنش ۱۲۰۰ بود،این رژیم غذایی که میگم رو رعایت کن اگه دیابت نداری تا هفته ۳۸ وزنش سه کیلو میشه

صبحانه تخم مرغ سرخ شده و خامه عسل حتما بخور،ساعت ده یازده یک لیوان شیر با کیک،ناهار هرچی دوست داشتی اما کره بریز توش،بعد ناهار دلستر حتماااا،بعد از ظهر میوه و چهار مغز،یه سیخ جوجه یا گوشت با دنبه حتمااااا هر روز بخور، بعدش بستنی،شام هرچی دوست داشتی،آخر شب هم نون خامه ای و دلستر،دیگه خودت زمان بندی کن،مثلا ساعت دو ناهار خوردی ساعت سه میوه بخور،چهار مغز بخور پنج جوجه بخور با دلستر،هفت بستنی بخور،نه شام بخور ده یازده هم نون خامه ای بخور،

منم کم وزن بود. شروع کردم هر روز گوشت و مرغ یا سیخ میزدم با غذا کلا توش گوشتو مرغ بودمیخوردم.کلا خوردنتو زیادتر کن. بستنی و دلستر و شیرینی خانه ای هم میاره رو وزنس اما گوستو مرغو آجیا. هم بی ضرره هم خاصیت داره

چرا میخوان ختم بارداری کنن?اگ تو شکمت بمونه چی میشه خب?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

شاید سونوگرافی اشتباه نشون داده . برای منم 300_400 گرم کمتر نشون داده بود . یادم نیست چقدز بود ولی دکتر گفت اگر حسابی تقویت کنی و استراحت کنی میتونی تا زایمان وزنش رو به 3 کیلو برسونی . هفته 39 با وزن 3300 بچه ام رو به دنیا آوردم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بیشتر ببینید

کباب و مغزجات و کشمش و آبگوشت برای وزن گیری مفیده . چیزای نشاسته ای و شیرینی جات و بعضی میوه ها فقط وزن خودت رو بالا می برن و تو وزن جنین تاثیری ندارن

روزی 30 گرم هم که جنین وزن بگیره ان شاالله تا آخر بارداری 3 کیلو رو شده پس نگران نباش و استرس هم نداشته باش که همین استرس خودش باعث کاهش وزنش میشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بیشتر ببینید