fatemeh_an19 مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1622 عنوان خانوما تروخدا بیاین فک کنم بچم داره میره😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 48 پست نمیدونم حس کردم لکه بینی شدم اگه لکه بینی نباشه شیاف پروژسترون استفاده کنم اشکال داره؟مشکلی برام پیش نمیاد؟ روزای خوب توی راه😎✌🏻 1403/08/04 | 02:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_yas عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1425 اره بابا تیتراژم ۱۳۰۰۰ بود با کلی بیچارگی باردارشدم بعد سالها انتظار 😭😭انشالله تروخدا برام دعا کن ... اصلا نگران نباش عزیزم چیزی نیست انشاللهانشالله لکه بینی به خاطر تشکیل قلبشهچون دوستم رفت سونو قلب نینیش تشکیل شده بودتو هفته ۶ ،۷ اینا بود بتاش ۱۲۰۰۰بود شما هم احتمالا قلب نینیت تشکیل شدهقبلش اصلا لک ندیدی؟ حتی لک لانه گزینی؟
madare_rasta عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2420 مرسی عزیزم بهم ارامش دادی شیاف پروژسترون ۲۰۰ میزدین یا ۵۰۰؟ یادم نمیاد بخدا میرفتم داروخانه میگفتم شیاف لطفا😂😂ببین اینقد میرفتم شیاف میگرفتم دیگه میدونستن واسه چی میام😂😂الان یکی بزار آروم دراز بکش به پهلو صلواتی که گفتمم بفرست انشالله. بسلامت و به وقتش زایمان میکنی خوشگلم قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه: من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1622 اوژانس بیمارستان ها هستن اونا ترشح نگاه میکنن رنگ و حالتشو و یه سونو هم میدی بعد احتمال زیاد بهت شیا ... مننونم عزیزم روزای خوب توی راه😎✌🏻
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1622 یادم نمیاد بخدا میرفتم داروخانه میگفتم شیاف لطفا😂😂ببین اینقد میرفتم شیاف میگرفتم دیگه میدونستن واس ... ممنونم عزیزم همین بود ؟؟ روزای خوب توی راه😎✌🏻
فندق۲۰ عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 1722 ببین خود این استرسی که الان داری باعث میشه درد و لرزش زیر دل بگیری اما اینا معنیش سقط نیست فقط استرسه . ذکر بگو و با آرامش به چیزای خوب فکر کن و بدون که در نهایت تا خدا نخاد برگ از شاخه نمیفته تو رو خدا منو لایک نکنید
madare_rasta عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2420 ممنونم عزیزم همین بود ؟؟ اره خودشه 😂خاطراتمو زنده کردیااااا قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه: من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1622 ببین خود این استرسی که الان داری باعث میشه درد و لرزش زیر دل بگیری اما اینا معنیش سقط نیست فقط استرس ... ممنون عزیزم از انرژی مثبتت حدا ارامش نصیبت کنه♥️🌹 روزای خوب توی راه😎✌🏻
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1622 اره خودشه 😂خاطراتمو زنده کردیااااا دیگه ی دونه مقعدی زدم انشالله از خدا میخوام کمکم کنه برام دعا کن عزیزم خدا بهت ارامش بده دلمو اروم کردی روزای خوب توی راه😎✌🏻
فندق۲۰ عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 1722 ممنون عزیزم از انرژی مثبتت حدا ارامش نصیبت کنه♥️🌹 منم سابقه یه سقط داشتم و توی بارداری بعدیم با درد و لکه بیتی به همچین وضعیتی افتاده بودم واقعا درکت میکنم اما دوتا بارداری لزوما شبیه هم نمیشه. نگران نباشدختر من که بعد از سقطم اونو باردار شدم الان ۴ سالشه و یه نوزاد پسر ۲۰ روزه هم الان کنارم خوابیده به روزای خوب فکر کن و تحت هر شرایطی به خدا اعتماد کن تو رو خدا منو لایک نکنید
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1622 اصلا نگران نباش عزیزم چیزی نیست انشاللهانشالله لکه بینی به خاطر تشکیل قلبشهچون دوستم رفت سونو قلب نی ... ایجانم اره منم تو هفته های ۶ اینا هستم احتمالا دیگه خدا کنه 🥹🥹نه اصلا برا لانه گزینی لک نبود پریود بود فقد رنگش فرق میکرد ی جوری بود روزای خوب توی راه😎✌🏻
فندق۲۰ عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 1722 دیگه ی دونه مقعدی زدم انشالله از خدا میخوام کمکم کنه برام دعا کن عزیزم خدا بهت ارامش بده دلمو اروم ک ... اینا شیاف واژیناله ها چرا مقعدی؟ خب واژینال میزدی تو رو خدا منو لایک نکنید
fafa_yas عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1425 ایجانم اره منم تو هفته های ۶ اینا هستم احتمالا دیگه خدا کنه 🥹🥹نه اصلا برا لانه گزینی لک نبود پریود ... یعنی بعد ازاینکه باردار شدی پریود شدی؟متوجه نشدماره احتمالا ۶،۷ هفته شایدم بالا تر باشی
fatemeh_an19 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1622 منم سابقه یه سقط داشتم و توی بارداری بعدیم با درد و لکه بیتی به همچین وضعیتی افتاده بودم واقعا درکت ... انشاالله به امید روزای خوب بیام تاپیک برنم برای زایمانم🥹🥹😭😭 روزای خوب توی راه😎✌🏻
فندق۲۰ عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 1722 انشاالله به امید روزای خوب بیام تاپیک برنم برای زایمانم🥹🥹😭😭 ان شالله😍😍😍 تو رو خدا منو لایک نکنید