2777
2789

الان جنینم بیداره و وول میخوره 

ولی نسبت به پسرم خیلییی حرکاتش کمه باید نگران باشم؟

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته های آخر جای بچه تنگ میشه نمیتونه مثل قبل آزادانه اینور اونور شنا کنه😍همینکه حرکتشو حس میکنی کافیه، منم آخرای بارداریم حس میکردم پسرم داره انگشتاشو میکشه رو رحمم😅

پسر من تو کل بارداری حتی یدونه لگد هم نزد

یکم شرایط بارداریم خاص بود البته...

الان از دیوار راست بالا میره، ۱۵ ماهشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
هفته های آخر جای بچه تنگ میشه نمیتونه مثل قبل آزادانه اینور اونور شنا کنه😍همینکه حرکتشو حس میکنی کا ...

عزیزم خیلی دلشوره دارم بخدا 

فکر میکنم حالش خوب نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر من تو کل بارداری حتی یدونه لگد هم نزدیکم شرایط بارداریم خاص بود البته...الان از دیوار راست بالا ...

حتی یه بارم خرکتشو حس نکردی؟

خدا خفظش کنه الهی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ممکنه اب دور جنین کم شده باشه؟

چطور؟ مگه آبریزش داری؟ الکی که کم نمیشه اگه چند روزه حس خیسی داری حتی در حد کم فردا برو یه چک بکن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

حتی یه بارم خرکتشو حس نکردی؟خدا خفظش کنه الهی

حرکت می‌کرد، در این حد که انگار یه چیزی تو دلم جابجا میشد

لگد، ضربه و حرکت دردناک اصلا نداشت

حجم آبش خیلی خیلی کم بود و نمیتونست حرکت کنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزم خیلی دلشوره دارم بخدا فکر میکنم حالش خوب نیس

نگران نباش عزیزدلم طبیعیه،خب طفلی تو اون جای تنگ داره تکون میخوره دیگه، از رو شکم حرکاتشو میبینی؟ شکمت کشیده میشه؟مثلا انگار بازوشو اینور اونور میکنه؟

چطور؟ مگه آبریزش داری؟ الکی که کم نمیشه اگه چند روزه حس خیسی داری حتی در حد کم فردا برو یه چک بکن

نه عزیزم معذرت میخوام اینو مبگم ولی ا...سهال شدم 

مبگن باعث میشع اب دور جنین کم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش عزیزدلم طبیعیه،خب طفلی تو اون جای تنگ داره تکون میخوره دیگه، از رو شکم حرکاتشو میبینی؟ شک ...

اره عزیزم همین الانم بیداره و تکون مبخوره گاهی لمس میکنه گاهی انگار مشت میزنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810