2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 27145 بازدید | 230 پست
اینم ایوان خونه عمه همسرم تو شیرود ☺️

به به حتما عمه خوبی دارن که خونه شون رفتین خوش بگذره

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

زنده باشی عزیزم 💕❤️

سلامت باشید. عزیزم نه چه حرفیه چون یک زمان مشکلی بوده درددل کردین حالا تابد خودتون میبایست هی بیاین مرور کنید که جلوتر گفته باشید چه حرفیه اونفدر اینجا اومدن از همسراشون تاپیک زدن چه ها گفتن بعد پاک کردن کسی متوجه نشده حالا شما میای بنده خدا همسرتو هی یاداوری میکنی نکن خواهش میکنم به کسی چه مربوط. سختیشو کشیدی الان حقته خوشی ببینی ان شاالله

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به حتما عمه خوبی دارن که خونه شون رفتین خوش بگذره

خیلیییی خانم خوبی هستن من خودم اصلا اهل خونه کسی رفتن موندن نیستم اما به قدری این خانم و همسرش خوبن که اصلا حس بدی نمیکنی واقعا خوبن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلامت باشید. عزیزم نه چه حرفیه چون یک زمان مشکلی بوده درددل کردین حالا تابد خودتون میبایست هی بیاین ...

اره واقعا به همین دلیل بود نمیخواستم با ابن کاربریم چیزی بگم ممنون از اینکه آنقدر درکت بالاس بهترین ها نصیب دل پاکت💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره واقعا به همین دلیل بود نمیخواستم با ابن کاربریم چیزی بگم ممنون از اینکه آنقدر درکت بالاس بهترین ...

قربونت عزیزم بخدا گاهی ناراحت میشم ازت میگم اخ باز این بجه نگاه چی میگه اما ازتون دورم😂 خوشبختی امری نسبی است هرکی گفت ما تفاهم کامل داریم و همسرحان یار جان جانان جان و... بدون دروغ گو است اصلا محاله. زندگی خوب فقط در سایه گذشت؛ فداکاری و گاهی چشم پوشی میسر میشه اون جانان ها هم بدان و مطمین باش خیلی گذشت دارن از لحاظ مالی طرف نداره خانم حمایت میکنه، یا از لحاظ اجتماعی و خاکوادگی ضعیف هستند.. یعنی حتم بدون همه یارو جان ها دارن فداکاری و گذشت میکنن تا زندگی رو بخوبی میگذرونن.

اره واقعا به همین دلیل بود نمیخواستم با ابن کاربریم چیزی بگم ممنون از اینکه آنقدر درکت بالاس بهترین ...

ممنونم از دعای خوبت عزیزجانم🥹🙏

قربونت عزیزم بخدا گاهی ناراحت میشم ازت میگم اخ باز این بجه نگاه چی میگه اما ازتون دورم😂 خوشبختی امر ...

مامان دوم من هستی ها 😘💕😅😅البته من مامانم از شما بزرگ تره ۵۳ ساله اش هست خیلی از آشنایی باهات خوشحال شدم واقعا انرژی خوبی داری مخ آدم متوجه اون ارتعاش انرژی خوبت میشه خوش به حال بچه هاتون با ابن مامان با کمالاتشون🥰😘

اولا شما خوشبختی ذهنت و درگیر اون مسائل نکن به خدا اکثرا تو زندگیا پیش میاد منتها خیلیاش لو نمیرهکیف ...

تی فدا  تی قربان اومدم شمال لحجشون روم اثر گذاشته 😅❤️😘

این عکسارو کاربرای دیگه میکرفتن همه کلی تعریف به به ولی من چرا شانس ندارم 🥹😂😂

سابقه ت ی کم تیره شده عزیزم، ولی لذت بردم و امیدوارم انقدرررررر خوشبخت شی که اشتباه همسرت و کلاااا فراموش کنی

سابقه ت ی کم تیره شده عزیزم، ولی لذت بردم و امیدوارم انقدرررررر خوشبخت شی که اشتباه همسرت و کلاااا ف ...

ممنونم گلم❤️💕

مامان دوم من هستی ها 😘💕😅😅البته من مامانم از شما بزرگ تره ۵۳ ساله اش هست خیلی از آشنایی باهات خوش ...

سلامت باشید عزیزم باعث افتخاره صلوات میفرستم حال دلتون خوب و دلخوش باشید. ان شاالله مامان بابا از کربلا برگردن به سلامتی و بدونید که ثواب زیارت امام حسین ع برای شماهم نوشته شده سعی کن مراقبه کنی و حواستو بدی به زندگیت تا امام هم راضی تر و خوشنود باشن

عزیزم همیشه عشق باشد..‌همیشه برکت❤

عالی بودن عکسا😍❤خوش بگزره😍❤

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
2810