2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 27145 بازدید | 230 پست

سلام عزیزم خیلی خوشحالم سفر بهتون خوش گذشته و احوال تون خوبه انشالله همیشه به شادی💙

عکس هاتون خیلی زیبا بود و حس خوبی منتقل کرد اول صبحی 😍

چقدر هم خوشتیپی 👌😍

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
درضنن خیلی خوشگل و خوشتیپی ماشاالله🥰

ممنون عزیزم لطف داری❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خیلی خوشحالم سفر بهتون خوش گذشته و احوال تون خوبه انشالله همیشه به شادی💙عکس هاتون خیلی ز ...

ممنون ایلدای عزیز. خیلی بهم لطف داری 😘😍❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه عزیزم ربطی نداره نمیخام رفتار همسرت رو توجیه کنماما بدون گلم، مردها ذاتا ضعیف نفس هستند. حالا شما ...

درست میگی عزیزم هرچی سخت بگیرم سخت تر میگذره واقعا 

ان شاء الله همیشه به سفر و حال خوشجاری باشید هر لحظه به عشق

😘💕❤️

خیلی عالی بود لذت بردم😍😍😍همیشه به گردش و‌ شادی😍😍♥️♥️💋💋

مرسی بهار جان 💕❤️

همیشهخوش باشیدهیچ وقت نتونستم درک کنم ادم ها چرا از سفر یا خوشی ها عکس میگیرن و به اشتراک میذارن

تو نت  همین سوال  سرچ کن

جواب میگیری

چه جور آدمهایی   اینکار رو    زیاد میکنن 

تو نت همین سوال سرچ کنجواب میگیریچه جور آدمهایی اینکار رو زیاد میکنن

کلا شما باید. همیشه یه تیکه بندازی تو تاپیک های من خوبه چقدرم پیگیر تاپیک های منی 😏

کلا شما باید. همیشه یه تیکه بندازی تو تاپیک های من خوبه چقدرم پیگیر تاپیک های منی 😏

تیکه  نندا ختم    واقعیت گفتم   که  خودت هم بارها گفتی  افسردگی  و عدم اعتماد به نفس

پیگیر نیستم    ولی   زیاد  تایپیک میزنی   خوب دیده میشه

جالبه  برام  بدونم  عاقبت کار چی میشه

خودت هم که  مشکل نداری   دیگه همه فضا مجازی و حقیقی به قول خودت  پرکردی

تیکه نندا ختم واقعیت گفتم که خودت هم بارها گفتی افسردگی و عدم اعتماد به نفسپیگیر نیستم و ...

من هیچ وقت نگفتم عدم اعتماد به نفس دارم اتفاقا اعتماد به نفسم عالیه افسردگیمم تحت کنترل هست .

تاپیک هم هفته ایی یکی دوبار میزنم اما شما انگار نسبت به من خیلی شاکی هستی 🤔

همیشه به خوشی و مسافرت

عکساتون خیلی قشنگه یعنی قشنگترین حالت ممکن بارون و کلبه و....

خیلی ام خوش تیپی خانوم

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
همیشه به خوشی و مسافرتعکساتون خیلی قشنگه یعنی قشنگترین حالت ممکن بارون و کلبه و....خیلی ام خوش تیپی ...

ممنون عزیزم نگاه شما خیلی زیباس 💕❤️

2810